Zobrazit přihlášovací formulář

Pomazánky

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Dietní tvarohová pomazánka s ředkvičkami

0.0
Dietní tvarohová pomazánka s ředkvičkami

Potřebné ingredience

10 ředkviček, 1 nízkotučný tvaroh, light majonéza, 2 mladé cibulky, sůl, pepř, 2 nízk. tavené sýry

Postup přípravy

Ředkvičky nastrouháme najemno na struhadle i s červenou slupkou (celý výtvor pak vypadá jak pomazánka z krabích tyčinek). Vymačkáme z nich přebytečnou vodu, přidáme nízk. tvaroh, 2 lžičky ligt majonézy, 2 mladé cibulky najemno nakrájené celé i s natí, 2 trojúhelníky jakéhokoliv taveného nízkotučného sýra, podle chuti sůl a pepř. Vše promícháme v misce vidličkou až se dokonale spojí v pomazánku. Přeji všem dobrou chuť ! Pomazánka je z mé vlastní fantazie a protože je to fakt mňamka, tak se o ni dělím i s vámi.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Aluch 22. 10. 2017, 18:30
Děkuji za recept (F), zítra bude do školy na svačinu. (Y) (clamp) (D)
bio 17. 8. 2012, 20:10
Jani, díky za super recept (Y) (Y) (Y) Dnes mi Vaše pomazánka zachránila večeři :-) :-) :-) Přivezla jsem děti z tábora a nachystala na rybičkovou pomazánku, ale děti volaly, že ji měly dnes na svačinu na táboře :-o :-o :-o Tak jsem honem hledala, jakou jinou udělat ,-) ,-) ,-) Tvarohová s ředkvičkami měla ohromný úspěch (Y) (Y) (Y) Díky MOC! (F) (F) (F) Jana
gabra 18. 5. 2012, 21:28
večer jsem přiletěla z práce a vyrobila pomazánku, i když trochu poupravenou, podle dostupných ingrediencí v ledničce: místo tvarohu jsem použila nízkotučný jogurt a nastrouhaný eidam a byla také vynikající (Y) (Y) (Y) (Y) (jidlo) (jidlo) (jidlo)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie