(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Herova buchta
Potřebné ingredience
1Hera,1hrnek vody,2hrnky cukru,,2PL kakaa,4vejce,2hrnky polohr.mouky,1prdopeč.,kokos
Postup přípravy
Heru,vodu,cukr,kakao dám do hrnce a rozpustím-dám bokem vychladit.Odliju si hrnek hmoty zvlášť.
Do zbylé vychladlé hmoty přidám vejce(já šlehala zvlášť bílky,ale nemusí se) polohr.mouku a prdopečiva-prošlehám.Pečeme rychle asi při 170-180st.
Po upečeni se buchta polije zbylou hmotou a posype kokosem(jsem neměla bílý)
Pro slavnostnější způsob nechám bez kokosu,nakrájm na dílky,potřu pikantní marmeládou,dám kousek broskve,šlehačku a sypu Nesquikem.
Do zbylé vychladlé hmoty přidám vejce(já šlehala zvlášť bílky,ale nemusí se) polohr.mouku a prdopečiva-prošlehám.Pečeme rychle asi při 170-180st.
Po upečeni se buchta polije zbylou hmotou a posype kokosem(jsem neměla bílý)
Pro slavnostnější způsob nechám bez kokosu,nakrájm na dílky,potřu pikantní marmeládou,dám kousek broskve,šlehačku a sypu Nesquikem.
suroviny
vařím hmotu
před šleháním
ušleháno
před pečením
po upečení,polití+kokos
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
chucky 1111
(upraveno)
31. 3. 2013, 22:11
A nebo také Šalamoun,děláváme často.
MONIKA31121974
(upraveno)
31. 3. 2013, 21:38
dokonalé.hned byla snědenááááááá děkuji za super recept
žingi
(upraveno)
10. 4. 2013, 11:46
@MONIKA31121974
děkuji
chucky 1111
(upraveno)
31. 3. 2013, 22:12
@MONIKA31121974
To je Šalamounova buchta či Šalamoun,hodně známá a dobrá
žingi
(upraveno)
10. 4. 2013, 11:46
@chucky 1111
já ji takto neznám,u nás se ji pořád říkalo jen hérovka
gonzar
(upraveno)
15. 7. 2012, 21:04
To musí být dobrota a s tou broskví.
žingi
(upraveno)
16. 7. 2012, 16:42
@gonzar
určitě je