Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Knedlíková čertovina

0.0
Knedlíková čertovina

Potřebné ingredience

houskový knedlík,kečup, plátkový sýr,cibule,šunka,či jiný salám,vejce,mouku a strouhanku,párátka

Postup přípravy

zbylé knedlíky nakrájíme na plátky,potřeme kečupem, poklademe plátkem sýry,salámu, kolečkem cibule, spojíme s dalším plátkem knedlíku a obalíme v trojobalu jako řízek..osamžíme a podáváme se zeleninou, doporučuji smažit ve fritéze.. musím říct, že je to sice syté a ne zas moc zdravé,ale je to super nápad a hlavně báječná rychlovka ,zkuste to a uvidíte sami,,u nás to mělo vynikající úspěch u celé rodiny a nikdo ani neuhodl,že je to knedlík:))))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kossovka 19. 12. 2013, 19:15
Tohle není ani o zdravé výživě, on smažený řízek taky není zrovna zdravá věc, ale je to dobré. Tohle je o vašem odporném zlozvyku plácat dohromady sra*ky, to se vážně nedá jinak říct. Nejlevnější nejhnusnější točeňák, ajdam, kečup.. Hnus. A jestli to dáváte jíst dětem, sociálku na vás.
DanušaP 18. 6. 2012, 21:30
to jste sem dávat neměla, mamynky vás ukamenují :-D
KAČIPETKA 22. 6. 2012, 19:20
@DanušaP Náhodou supr recept,většinou knedle zbývají a maminky radši a´t mlčí-kritizují a pak sní na posezení celou čokoládu-to ovšem nevidíme :-p (Y)
titik 27. 11. 2012, 15:53
@KAČIPETKA Jo s tím souhlasím,více níže :-) děkuji :-)
titik 27. 11. 2012, 15:49
@maxikM No myslím, že tento recept párkrát do roka není na škodu, přesně o tom to je. Některé maminky přísně koukají na zdravou výživu, ale co je dnes zdravá výživa v naší republice??? A myslím, že horší zvrácennost je, což jsem viděla na vlastní oči nedávno v jendom hotelu, jak rodiče k snídani ,k obědu svým dětem pouští pohádky u stolu při jídle, nechají je vypít litry koly,či jiných slazených limonád jen aby měly samy klid.. to je pro mě větší zvrácennost, než párkrát od roka, když doma zbyde knedlík, udělat neco podobného. Stále lepší domácí knedlík, než přemzrlý hamburg z mrazáku. A poku to u nás bude takto pokračovat, budeme jíst stále ještě hůře, portže na to nebudeme mít.. Lidé jako pan Vaněk si možná mohou dovolit jíst denně čertsvé a zdravé potraviny..tzv: živé..ale bohužel asi žije v jiném světě, než maminky na MD. (L)
lubca007 26. 5. 2012, 0:21
dobry napad (Y)
titik 27. 11. 2012, 15:52
@lubca007 Děkuji, myslím, že párkrát do roka, když zbydou domáci knedle si to může dovolit každý, jsem názoru, že jíst se má zdravě ,ale nevyhýbat se ničemu,,ale s mírou :-) .Až budou v naší republice takové potraviny, které se nebudu bát kupovat, možná bude i strava pestřejší nejen na pár stolech....

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie