(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Slovenské lečo s klobáskou a vajíčkem ** rychlá teplá véča ** nejlepší s čerstvým chlebem
Potřebné ingredience
Zelenina (co najdete, ale nejlepší je): rajčata, paprika, cibulka, nějaká dobrá klobáska, 1-2 vajíčka, sůl, čerstvý chlebík
Postup přípravy
1. Necháme rozehřát v kastrůlku asi 1 PL oleje
2. Přidáme na kolečka nakrájenou papriku, dobrou klobásku, zamícháme a necháme osmahnout společně s cibulkou.
3. Až je směs osmahnutá a v kuchyni to voní, přidáme nakrájená rajčata a promícháme.
4. Jakmile budeme spokojeni, přidáme už jen vajíčko a všechno to zamícháme. V případě potřeby můžeme přidat ještě jedno vajíčko. Dochutíme solí.
5. Podáváme horké s čerstvým chlebíkem.
Je to strašně rychlá teplá večeře a ps. můj manžel "nejí" lečo, ale tvrdí, že tohle lečo není :D
2. Přidáme na kolečka nakrájenou papriku, dobrou klobásku, zamícháme a necháme osmahnout společně s cibulkou.
3. Až je směs osmahnutá a v kuchyni to voní, přidáme nakrájená rajčata a promícháme.
4. Jakmile budeme spokojeni, přidáme už jen vajíčko a všechno to zamícháme. V případě potřeby můžeme přidat ještě jedno vajíčko. Dochutíme solí.
5. Podáváme horké s čerstvým chlebíkem.
Je to strašně rychlá teplá večeře a ps. můj manžel "nejí" lečo, ale tvrdí, že tohle lečo není :D
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

ladamuri
(upraveno)
2. 7. 2012, 10:27
no přeci Slovenská paprika!!!!
nahlásit
ladyduchess
(upraveno)
5. 7. 2012, 12:31
@ladamuri
tak tak



nahlásit

marz
(upraveno)
2. 7. 2012, 17:59
@ladamuri
aháááá

nahlásit

marz
(upraveno)
28. 6. 2012, 11:19
nevidím žádnej rozdíl od normálního leča

nahlásit
ladyduchess
(upraveno)
2. 7. 2012, 9:21
@marz
tak potom je to mezinárodní

nahlásit