(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Mašinka Tomáš

Potřebné ingredience
3 korpusy každý z :
4 vajíčka
5 lžic cukru
7 lžic mouky půl na půl hl. a pol.
1 lžička prášku do pečiva
Krém:
Van. puding
220 g másla
Mléčná hmota na potahování:
200g sušené mléko 200 g cukr moučka (prosít) 30 g 100% tuk(rozpuštěný vlažný ) 1 lžíce medu mandlové aroma podle potřeby vodu (s vodou opatrně!!!)
Postup přípravy
Vyšleháme žloudky s cukrem za přidání pár lžiček vařící vody, přidáme prosátou mouku s práškem a ušlehané bílky. Takto upečeme 3 pláty. Vychladnout.
Krém : uvařit van. pudink s 1/4 l mléka a cukr, vychladit a vyšlehat s máslem. / mapřed vyšlehat máslo do pěny a po té trošku pěny zašlehat do pudinku a postupně přidávat máslo.
Korpusy natřík marmeládou a krémem, navršit a pořádne zatížit. Nechat do druhého dne. Položit šablonu, vyřezat a potřít velmi jemnou vrstvou krému. Jen zadělat nerovnosti. Důkladně vychladit a pokládat mléčnou hmotou. Kontury na marcipánu jsou z sáčkové čokkoládové polevy nejtmavší co se ohřívá ve vodě.
Krém : uvařit van. pudink s 1/4 l mléka a cukr, vychladit a vyšlehat s máslem. / mapřed vyšlehat máslo do pěny a po té trošku pěny zašlehat do pudinku a postupně přidávat máslo.
Korpusy natřík marmeládou a krémem, navršit a pořádne zatížit. Nechat do druhého dne. Položit šablonu, vyřezat a potřít velmi jemnou vrstvou krému. Jen zadělat nerovnosti. Důkladně vychladit a pokládat mléčnou hmotou. Kontury na marcipánu jsou z sáčkové čokkoládové polevy nejtmavší co se ohřívá ve vodě.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

hedus1
(upraveno)
11. 4. 2008, 19:24




















































nahlásit
Zrušený účet
(upraveno)
2. 2. 2008, 22:17


nahlásit

Domkenzon
(upraveno)
3. 2. 2008, 20:17
@
Ráda přidám recept, jen trochu strpení.

nahlásit

wertzuiop
(upraveno)
2. 2. 2008, 17:29


nahlásit