Zobrazit přihlášovací formulář

Rýže a těstoviny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

Zapečené těstoviny s vepřovou konzervou (PRO LÍNÉ KUCHAŘINKY :-)))

0.0
Zapečené těstoviny s vepřovou konzervou (PRO LÍNÉ KUCHAŘINKY :-)))

Potřebné ingredience

Jedno balení uvařených těstovin (používám vrtule, protože se lépe jí našemu nejmenšímu)
dvě vepřové konzervy od Hamé (jsou konzistencí spíše jako lunchmeat a lépe se to dělá)
půlka velkého kečupu
jedna veliká cibule
sýr (dávám jedno balení plátkového, protože jsem líná umývat struhadlo)
Podle chuti lze k těstovinám přidat i zelenina, třeba lečo.

Postup přípravy

Popisuji u jednotlivých fotografií.....
Pokud jste línější než já, tak nemusíte ani zapékat a můžete podávat hned jen vařené těstoviny s masovou směsí a posypané sýrem , ale zapečené je to lepší! Vše je do hodinky hotové!

Potřebné suroviny...

Osmažíme si cibulku, stačí zesklovatět, nebo, jak má kdo rád...

K cibulce přidáme obě masové konzervy, rozmačkáme a necháme dobře prohřát...

K masu přidáme kečup...

Dobře rozmícháme a necháme prohřát...

Hotovou směs nalijeme na uvařené těstoviny...

Dáme do zapékací misky (není nutné ji vymazávat) a dáme zapékat (já zapékám tak cca půl hodinky)...

Když je to pečené, tak poklademe sýrem a dáme do trouby už jenom rozpustit...

Hotovo a podáváme!!! Dobrou chuť!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

hvezdicka30 15. 4. 2010, 11:32
Dobrý den, nezlobte se za takovou hloupou otázku :-$ konzervy jsou malé nebo velké? Děkuji. Daniela. :-)
Delisa 15. 4. 2010, 15:30
@hvezdicka30 Dvě ty větší (H)
daskamojza 10. 1. 2009, 13:00
Dobrý den. Dnes jsem dělala k obědu a moc nám chutnalo. (Y) (Y) Jedl dokonce i nejmladší syn (pl) a to je co říct, protože ten je absolutní nejedlík. Děkuji za další skvělý receptík do mé sbírky. (L)
Delisa 11. 1. 2009, 10:57
@daskamojza Děkuji za chválu (L) Jsem ráda, že chutnalo i "nejedlíkovi" (H) , také mám doma, tak vím, co je to za hrůzu vymyslet něco k jídlu, aby se najedl i "on" :-| Hezký den! (hello)
novackova 9. 1. 2009, 12:10
dělám docela často a je to skoro lepší než s mletým masem,ještě přidávám taky česnek a nebo i čerstvou zeleninu jako rajčata a papriky ,někdy dám bazalku jindy oregano ,je to rychlé a dobré (L)
Delisa 9. 1. 2009, 12:59
@novackova Já tam toho moc na víc přidat nemůžu, snad jen ten česnek a rajče, když bude bez šlupky, bo manžel je mlsný rypáček a nemusel by to jíst (facky)
Kocca 8. 1. 2009, 19:27
Dobrý den, dneska jsme měli na oběd a moc jsme si pochutnali. Troufám si napsat, že jsou lepší než obyč. šunkofleky. Jen jsem tam ještě přidala 4 stroužky česneku a jedno spařené a nakrájené rajčátko. Doporučuji všem, moc si pochutnáte. :-D :-p
Delisa 9. 1. 2009, 11:38
@Kocca Děkuji za chválu i za typ. Také vyzkoušíme s česnekem a rajčaty, díky (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie