Zobrazit přihlášovací formulář

Paříž

0.0
Paříž

.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

marcelau 11. 8. 2012, 7:45
tak to je moc krásný dort (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Jana Sz 13. 8. 2012, 9:23
@marcelau Děkuji moc :-$ ,-) (F)
Jana Sz 11. 8. 2012, 8:16
@marcelau děkuji moc :-$ ,-) (F)
dlouhých 12. 8. 2012, 21:09
@Jana Sz Máte moc hezké dortíky. (clamp) (clamp) (clamp) Jak a z jaké čokolády děláte ozdoby a obvod dortíku? *-) (L) (L)
Jana Sz 13. 8. 2012, 9:32
@dlouhých Kupuji si speciální čokoládu v pecičkách, ale dělala jsem i z normální Milky :-D jen Milka se teď v létě moz roztíká, z té se dá dělat v zimě :-D Ozdoby dělám na takové ty tvrdši kvalitnější obaly na sešity.Rozpustím čokoládu a vytvářím na nich s čokolády různé tvary a nechám ztuhnout, potom se to krásně sloupne...... a nebo se to dá ještě teplé kolem dortíka ten igelit se na tom nechá a po ztuhnutí v ledničce se obal sloupne :-) (Y) (L)
Jana Sz 13. 8. 2012, 9:26
@dlouhých Děkuji moc :-$ ,-) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie