Zobrazit přihlášovací formulář

Saláty, zálivky

Přidat recept
(recept si oblíbilo 18 návštěvníků)

Bramborový salát Bonduelle *vynikající, jiný nedělám*

0.0
Bramborový salát Bonduelle *vynikající, jiný nedělám*

Potřebné ingredience

265 g (1 konzerva 425 ml) sterilovaného hrášku Bonduelle, 265 g (1 konzerva 425 ml) sterilované mladé mrkve celé Bonduelle, 140 g (1 konzerva 212 ml) Lze přidat jen hrášek s mrkví, je to levnější a efekt je stejný. Zlaté kukuřice Bonduelle, 200 g cibule, 100 ml olivového oleje, 2 polévkové lžíce hořčice, sůl, pepř, worchester, 20 ml nálevu z okurek, 1 kg vařených brambor, 150 g sterilovaných okurek Bonduelle, raději mám ty zavařené od sebe.

Postup přípravy

DOPORUČUJI VARIANTU S MAJONÉZOU BEZ SMETANY

Hrášek, mrkev, a Zlatou kukuřici necháme okapat. 200 g cibule nakrájíme na větší kostičky nebo proužky a krátce orestujeme na oleji. Jakmile cibule částečně zesklovatí, odstavíme ji z plotny, přidáme hořčici, sůl, pepř, kapku worchesteru a promícháme. Uvařené brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a promícháme s nálevem. Okurky nakrájíme na kostičky a společně s odkapanou zeleninou přidáme k bramborám. Promícháme a dáme odležet do chladničky.

Můžeme připravit i variantu s majonézou (375 ml) a zakysanou smetanou (200 ml), pouze snížíme množství oleje pro orestování cibule na nezbytné množství, stejně tak i hořčici a lák.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

P.A.V.L.A 2. 4. 2017, 13:59
(Y)
*zuzik* 19. 12. 2013, 6:50
(Y) vynikající salát |:o) Díky moc za recept. Na oslavě všem chutnal, jiný už dělat nebudu!! (L)
djpatrick 31. 12. 2013, 12:45
@*zuzik* To jsem rád. Ten kdo ho u mě ochutnal vždy mlaskal a chválil

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie