(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
BISKUPSKÝ CHLEBÍČEK

Potřebné ingredience
3 vejce, 150g cukru, 1 vanilkový cukr, 100ml oleje, cca 100ml vlažné vody, 1 PL rumu, 1 PL citronové šťávy, 300g polohrubé mouky, 1 prdopeč, 100g kandovaného ovoce, kaková poleva Tuk a mouka na vysypání formy
Postup přípravy
Žloutky, cukry a olej vyšleháme do pěny. Přilejeme vlažnou vodu, rum, šťávu z citronu a zamícháme. Směs zahustíme moukou (smíchaná s prdopečem), přidáme kandované ovoce a zjemníme sněhem z bílků.
Těsto nalijeme do formy na biskupský chlebíček a pečeme na 180 stupňů cca 30 - 45 minut.
Zkouším špejlí, jestli se těsto lepí nebo ne.
Vychladlý chlebíček polévám rozteklou čokopolevou.
Těsto nalijeme do formy na biskupský chlebíček a pečeme na 180 stupňů cca 30 - 45 minut.
Zkouším špejlí, jestli se těsto lepí nebo ne.
Vychladlý chlebíček polévám rozteklou čokopolevou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé