Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 26 návštěvníků)

Sýrová roláda rychlovka :)

0.0
Sýrová roláda rychlovka :)

Potřebné ingredience

2 balíčky sýr eidam raději 45%, tavené sýry dle množství náplně.. já přidávám i např. neochucené pomazánkové máslo popř. máslo nebo margarin.. udělám jakoby sýrovou pomazánku.. vařené vejce do jedné rolády stači jedno (krájíme na 1/4), olivy, kapie, steril. okurky (co má kdo rád), šunku popř. párek záleží co chcete do náplně.. do sýrového základu lze přidat i sladkou papriku pro jinou chuť :) tato roláda je rychlá a výborná :)

Postup přípravy

Na pečící papír dám čtverečky sýra, tak aby se překrývaly a opravdu na chvilku dát do trouby dokud se sýr jakoby nerozteče a nespojí.. poté vyndám a nechám schladnout. Mezitím si připravím sýrovou pomazánku dle chuti a jak je kdo zvyklý dělat.. poté potřu sýrovou placku a na ni pokladu šunku, na část rolády ctvrtiny vajíček, pokrájím olivy, kapie, okurku co kdo má rád a zavinu.. dám do potravinové folie a alespon na hodinu do ledničky.. vse viz. obrazkovy postup :) přeji dobrou chut

již připravený a roztavený sýr

potřeme sýrovou pomazánkou, na ni jsem pokrájela olivy (lze i okurka, kapie atd.), na to poté položila plátky šunky a na kraj vajíčko pokrájené na 1/4..

jiná možná varianta :)

zamotaná :)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

lidare 25. 10. 2012, 12:17
(Y) (Y) (Y)krásný popis,taky ji zkusím,bezva (clamp) (D) (clamp) (clamp)
bára29 25. 10. 2012, 10:39
(Y) (Y)vyzkouším,, :-)
Vera N 14. 9. 2012, 13:50
Supéééééér. (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie