Zobrazit přihlášovací formulář

Nápoje, drinky

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Jitrocelová šťáva

0.0
Jitrocelová šťáva

Potřebné ingredience

2 hrsti jitrocele, 1 litr vody, 60 dg cukru

Postup přípravy

Jitrocel povařit asi 3 minuty v 1 litru vody a nechat do druhého dne louhovat. Pak přecedit a pořádně vymačkat šťávu z těch listů. Přidat cukr a zahřívat, ale ne do úplného varu. Pak nalít do sklenic. Je to opravdu výborná šťáva a nejlepší je přidat ještě vymačkaný citrón.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

vendulin1 12. 6. 2017, 9:16
Dobrý den chtěla bych se zeptat je to šťáva která se pak ředí vodou jako limča . Děkuji Katka

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie