Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Vesnické kuře

0.0
Vesnické kuře

Potřebné ingredience

1 ks celé kuře 3-4 ks - dle velikosti velké papriky 1 ks cibule 140 g rajský protlak dle chuti sůl dle chuti country koření dle chuti koření na kuře 2 kávové lžičky worchestr dle počtu strávníků brambory

Postup přípravy

celé kuře omyjeme a rozkrájíme ho na 4 díly, hlavně ponechte kůži jelikož pod kůži budeme plnit směs.

omyté a rozprcované kuře nasolíme a posypeme ho country kořením a kořením na kuře. Odložíme takto připravené kuře a půjdem připravit směs.

Nakrájíme si papriku na kostičky, cibuli nakrájíme na drobno, přidáme worchestr a rajský protlak - promícháme a přidáme špetku soli a country koření.

Ted si vezmeme jeden díl kuřete, opatrně začneme po kůži dávat směs, kterou jsme si připravili, směs tam přitlačujeme dokud tam jde.

Tento postup opakujeme do doby než nenaplníme všechny 4 díly kuřete.

dáme do pekáče, přidáme mastný který používáme a pokud nám zbyla směs, přidáme jej spolu s kuřetem do pekáče.

Pečeme na 200 stupnu do zlatova, na posledních 10 minut pečeme kuře bez poklice aby nám kůže pěkně zkřehla, během pečení podléváme.

Příloha - brambory

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie