Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 20 návštěvníků)

Srbské kuře

0.0
Srbské kuře

Potřebné ingredience

Kuře (nebo jen porce kuřete) olej, máslo, cibule, papriky, rajčata, rajský protlak, sůl.

Postup přípravy

Tento recept dělám neraději v remosce, ale můžete ho samozřejmě dělat i v troubě. Kuře rozporcujeme (pokud už nemáme jen porce). Cibulku nakrájíme nadrobno nebo pokud máte rádi, tak z půlek na tenké plátky, které rozdělíme a dáme jen zpěnit na olej, pak přendáme do remosky a přidáme porce kuřete, osolíme, malinko podlijeme a pečeme. Když je maso už trochu měkké, tak přidáme pokrájené papriky, rajčata a protlak a dopečeme. K hotovému kuřeti pak dáme ještě nakonec rozpustit kousek čerstvého másla. Jako příloha se nejlépe hodí vařené brambory (nebo pečené brambory), ale myslím si, že by mohla být i rýže. Pokud se mi nechce obdělávat s cibulkou a hlídat maso, kdy je už trochu měkké, abych přidala zeleninu, tak dám do remosky všechno najednou a dopadne to taky dobře, takže volba je na Vás :-).

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

vevercak78 11. 3. 2010, 20:01
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
rada27 3. 3. 2010, 15:22
(Y) (Y) Simonko,jdu na to.Vypadá to nádherně. (Y)
monka 3. 3. 2010, 19:39
@rada27 Nám to moc chutná a už jsem zkoušela i obměnu s kachnou nebo bůčkem a taky to bylo moc dobré :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie