Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Tatranské kuře

0.0
Tatranské kuře

Potřebné ingredience

750 g strouhaných brambor, 1 vejce, 3-5 lžic polohrubé mouky, sůl, pepř, majoránka, lisovaný česnek a 100 ml mléka.

400 g kuřecích prsíček, solamyl, olej, 2 cibule, 450 g žampiónů, pepř, tuk na vymazání, 10 dkg krájené slaniny, 150 g strouhaného sýra.

Postup přípravy

Ze stouhaných brambor, vejce, polohrubé mouky, soli, pepře, majoránky, lisovaného česneku (dle chuti) a mléka připravte těsto na bramboráčky a upečte je na lívanečníku nebo na pánvi.

Kuřecí prsíčka nakrájíme na kostky, obalíme v solamylu a zprudka opečeme na pánvi na oleji. Vmícháme 2 cibule pokrájené na kolečka a 450 g žampiónů nakrájených na plátky, osolíme, opepříme a mícháme, dokud cibule "nezavadne". Zapékací misku vymažeme tukem, vyložíme bramboráčky, na ně navrstvíme masovou směs a plátky slaniny, zasypeme 150 g strouhaným sýrem a krátce zapečeme v předem vyhřáté troubě. Jako přílohu doporučuji nějaký salát.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie