Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Tatranské kuře

0.0
Tatranské kuře

Potřebné ingredience

kuřecí prsa 4 žampióny cibule pórek vepřová šťáva sýr eidam solamyl olej sůl anglická slanina bramborákové těsto petržel a rajče na ozdobení

Postup přípravy

Kuřecí prsa nakrájíme na drobné kousky, smícháme se solí a solamylem a na opečeme na oleji. Přidáme žampióny, orestujeme, zasypeme drobně pokrájenou cibulí a pórkem přilijeme vepřovou štávu a podusíme. Z bramborákového těsta vyrobíme malé bramboráčky. Bramboráčky dáme do zapékací misky (vždy 1 porce po 3 kolečka), posypeme masem, přikryjeme plátkem slaniny, zasypeme sýrem a krátce zapečeme. Podáváme zdobené petrželkou a rajčaty.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

laskonka333 28. 6. 2013, 18:42
(kolo)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie