Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

TATRANSKÉ KUŘE

0.0
TATRANSKÉ KUŘE

Potřebné ingredience

těsto na bramboráky, olej, kuřecí prsa, čerstvá nebo sterilovná kapie, pórek, česnek, žampióny, sójová omáčka, slanina a strouhaný sýr - nejlépe niva.

Postup přípravy

Nejprve si připravíme bramborákové těsto a v lívanečníku usmažíme malé bramboráčky. Mezitím si připravíme masovou směs - kuřecí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme na oleji. Přidáme nakrájenou kapii, pórek, česnek, žampiony a sojovou omáčku.
Směs dáme na bramboráčky, na ni dáme plátek slaniny, posypeme sýrem a zapečeme v troubě.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie