Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Tatranské kuře

0.0
Tatranské kuře

Potřebné ingredience

4 kuřecí prsa, 2 lžíce oleje, 1 lžička solamylu, 1 lžíce worchestru, 2 lžíce sojovky, 1 lžička sladké papriky, sůl - to jsou suroviny na směs.



strouhaný eidam, cibule, žampiony, šunka, bramboráčky

Postup přípravy

Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky a smícháme se surovinami na směs a necháme přes noc uležet.
Druhý den na oleji osmahneme cibuli, přidáme směs a čerstvé žampiony a podusíme. Do zapékací misky dáme bramboráčky, na ně směs, plátek šunky a nastruhaný eidam. Zapečeme v troubě 10 - 15 minut.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jitka2203 8. 10. 2015, 17:25
na toto jídlo jsme chodili už před 20 lety u nás do restaurace a od té doby děláme doma dosti často hlavně když má přijít návštěva a potřebuji si to připravit dopředu (Y) (Y) (Y)
laskonka333 8. 10. 2015, 16:29
(Y)
Pekyska 29. 5. 2009, 16:42
To by mohlo být vynikající (Y) určitě to vyzkouším (F)
monule 28. 6. 2006, 11:36
Tole vypadá lákávě!Asi vyzkouším!

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie