(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Tatranské kuře
Potřebné ingredience
4 kuřecí prsa, 2 lžíce oleje, 1 lžička solamylu, 1 lžíce worchestru, 2 lžíce sojovky, 1 lžička sladké papriky, sůl - to jsou suroviny na směs.
strouhaný eidam, cibule, žampiony, šunka, bramboráčky
Postup přípravy
Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky a smícháme se surovinami na směs a necháme přes noc uležet.
Druhý den na oleji osmahneme cibuli, přidáme směs a čerstvé žampiony a podusíme. Do zapékací misky dáme bramboráčky, na ně směs, plátek šunky a nastruhaný eidam. Zapečeme v troubě 10 - 15 minut.
Druhý den na oleji osmahneme cibuli, přidáme směs a čerstvé žampiony a podusíme. Do zapékací misky dáme bramboráčky, na ně směs, plátek šunky a nastruhaný eidam. Zapečeme v troubě 10 - 15 minut.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jitka2203
(upraveno)
8. 10. 2015, 17:25
na toto jídlo jsme chodili už před 20 lety u nás do restaurace a od té doby děláme doma dosti často hlavně když má přijít návštěva a potřebuji si to připravit dopředu



nahlásit
laskonka333
(upraveno)
8. 10. 2015, 16:29

nahlásit

Pekyska
(upraveno)
29. 5. 2009, 16:42
To by mohlo být vynikající
určitě to vyzkouším


nahlásit

monule
(upraveno)
28. 6. 2006, 11:36
Tole vypadá lákávě!Asi vyzkouším!
nahlásit