(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Hovězí na hořčici
Potřebné ingredience
500g hovězího, cibule, hořčice, masox, houby, 4-6kyselých okurek, jížka, sůl, pepř, olej
Postup přípravy
hovězí nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a potřeme z obou stran hořčicí a orestujeme na nakostičky nakrájené cibuli. Zalijeme vodou, vhodíme kostku masoxu a vaříme maso do měkka. Já vařím v papiňáku cca 45 minut. Kdo má rád houby,může přidat hrstku hub. Až bude maso měkké,tak přidáme na kostičky nakrájené kyselé okurky, povaříme cca 3 minuty a zahustíme jak jsme zvyklí.
Podáváme s bramborem
Podáváme s bramborem
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé