Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Ďábelské kuře

0.0
Ďábelské kuře

Potřebné ingredience

Čtrvrtky kuřete,sůl,pepř,olej,strouhanka

Postup přípravy

Celé kuře na porce,nebo čtvrtky umyjeme,osušíme,tlakem rukou zplacatíme,potřeme olejem,osolíme,opepříme,obalíme ve strouhance kterou do kuřete zatlačíme.Tento recept je původně z franc.kuch.a pečou je jen v troubě na mřížce asi 25 minut.Jenže trouba je pak neumytelná.Peču je na mřížce,ale v pekáči a asi hodinku,tak na 200.Původně se k tomu podává ďábelská omáčka,je tomu hodně podobný myslím americký (červený) dresink.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie