(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Jablečné tiramisu
Potřebné ingredience
300 g mascarpone, 4 velká jablka, 50 g rozinek, 50 g drcených piškotů, 5 lžic medu, 4 lžíce krupicového cukru, špetka skořice, drcené lískové oříšky
Postup přípravy
jablka svaříme s krupicovým cukrem do husté kaše, před koncem vaření přidáme rozinky, skořici a směs zahustíme drcenými piškoty, mascarpone vyšleháme s medem.
Do vyšších sklenic nebo pohárů vrstvíme krém a jablečnou směs.
Dezert necháme vychladit a před podáváním zdobíme směsí oříšků
Do vyšších sklenic nebo pohárů vrstvíme krém a jablečnou směs.
Dezert necháme vychladit a před podáváním zdobíme směsí oříšků
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé