(recept
si oblíbilo 24 návštěvníků)
SPECIÁLNÍ ČAJ NA BOLEST V KRKU...
Potřebné ingredience
Potřebujeme: sklenice s víkem,1 citron,med,čerstvý nakrájený zázvor
Postup přípravy
V skleněném poháru smícháme nakrájené plátky citronu a zázvor nakrájený na tenké plátky. Zalijeme medem. Uskladníme v lednici.
Použití: Jednu čajovou lžičku směsi dáme do šálku a zalijeme horkou vodu (nesmí být příliš horká, aby se nezničily vitamíny a enzymy). Skladovat v chladu můžeme 2-3 měsíce.
Použití: Jednu čajovou lžičku směsi dáme do šálku a zalijeme horkou vodu (nesmí být příliš horká, aby se nezničily vitamíny a enzymy). Skladovat v chladu můžeme 2-3 měsíce.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kokoska24
(upraveno)
21. 1. 2017, 17:03
proč se přepisují stejné recepty? Nechápu jaký to má smysl?
lidare
(upraveno)
19. 10. 2013, 22:15
právě jsem si ho připravila
Misa 1
(upraveno)
18. 10. 2013, 21:43
Můžu se zeptat jakou to má mít konzistenci? Dneska jsem si to udělala,pak celý den v lednici, med klesl jakoby dolů, tak s tím třepu, ale je to takové jako hodně řídké a když si to dám do hrnku tak jen jakoby tu šťávu nebo i zázvor a citron? Sem z toho nějaká zmatená
Zuzana1313
(upraveno)
9. 2. 2013, 21:17
Dobrý večer, přiznávám se, že mě vydželo v lednici jen týden a už vím i proč. Lžičku, kterou jsem odebírala ze skleničky jsem olízla a namáčela zpátky do skeničky. Takže, ať neuděláte podobnou chybu jako já .
Sara103
(upraveno)
12. 2. 2013, 11:05
@Zuzana1313
To se nesmí....tak pro příště si dáte pozor...
zivlik
(upraveno)
26. 1. 2013, 16:41
miruchka
(upraveno)
23. 1. 2013, 10:49
musí to být med včelý nebo můžu použít třeba pampeliškový
Sara103
(upraveno)
26. 1. 2013, 15:44
@miruchka
já myslím,že je jedno jaký to je
hanapfau
(upraveno)
23. 1. 2013, 10:36
Taky jsem vyzkoušela. Je lahodný.
Iriis
(upraveno)
22. 1. 2013, 16:41
Vyzkoušela jsem to a čaj je výborný . Už mám přichystanou další 1/2l sklenici
Sara103
(upraveno)
22. 1. 2013, 21:23
@Iriis
taky na něj nedám dopustit