Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Foťák Nikon

0.0
Foťák Nikon

Potřebné ingredience

Světlý korpus, vanilkový a čoko krém, banány, mandarinky, potah Wi+K2

Postup přípravy

*

*

*

Vytvarované, připravené na potah

-,,-

Nejdříve potažené bílou hmotou...

a teď už černá :-)) poprvé jsem zkusila koupit Smartflex černou.... Celkem dobře se s ní pracuje, jen hodně rychle zasychá!!! Ale nakonec to šlo..

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

HHaannuullee 7. 2. 2013, 16:06
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
KRUPAVE SRDICKO 7. 2. 2013, 9:11
Evi moc krasny fotak (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)Evi prosim vas jak ta cerna hmota chutna?
evafl 11. 2. 2013, 20:08
@KRUPAVE SRDICKO Jani přiznám se, že jsem ji ani nechutnala!!! (Y) ale ženský tady píšou, že je chuťově dobrá...
Zuzikk 7. 2. 2013, 8:28
Týýýjo super!!! pěkná práce!!! moc dobře vím co to je za makačku ,-) a se smartflexem černým mám stejnou zkušenost + pak tak nějak "vyšedne" vrátila jsem zpět k Lap Wonder (Y)
evafl 11. 2. 2013, 20:07
@Zuzikk Zuzi, a ten lap W. je dobrej? Já právě vždy černou barvím, tentokrát jsem si říkala, že už zkusim černou rovnou koupit a nakonec jsem vzala ten Smartfl. ale příště teda asi zkusím ten druhý... Jinak máte překrásné dorty!!! paráda! (Y)
Zuzikk 12. 2. 2013, 8:46
@evafl Evo díky (L) co se týče Lap W tak chuťově nic moc.o(( ale je to opravdu černá hmota a pokud není vyschlá a fakt stará tak je černá a i z tvrdší hmoty se dá znova udlěat fajn kus hmoty na práci. Jinak asi blbě se s tím potáhne 28cm kupatý dort je náročnější na rozvalování je taková gumová ale na kontury, oči, kombinézu panďuláka, kola a takové ty menší doplňky na figurky to je prostě super!! SMF už neobjednám:o( jak jsem byla nadšená tak mě to rychle zklamalo! Vlastně vše černé co mám na dortech je z Lap jen ten svatebák s artisr.vzory je prově ze SMF. tak pěkný dën Zuza (hello) a (^) zdar :-)
evafl 12. 2. 2013, 13:58
@Zuzikk No já už smf taky radši nechci ,-) zkusim objednat LW - jestli se můžu zeptat kde ho objednáváte? štve mě, že ho nemá Fiala, tam přeci jen jezdím nejčastěji... (^)
Zuzikk 12. 2. 2013, 18:43
@evafl No Fiala nemá lecos:o))) už tam ani nejezdím a to ho mám dost po ruce. Lap objednávám v Nýřanech http://www.cukrar-shop.cz/Hmoty.html?vyhledavani=&vsude=&list=2 ale koukám že teď není skladem, ale objednávala jsem jí tam cca před 14-ti dny. Takže ještě bude určitě. a pak mám ráda ještě obchod http://www.eshop-lilie.cz/ al tam nemají lap myslím- ještě teda mám zkušenost že když potahuji lapkou třeba hlavu ovce shoun a ta je dělaná z punčoviny tak mi to jako by reaguje a ta hmota se rozpouští:o(( takže to nejdřív potáhnu bílou hmotou a až pak černou tak jsem to dělala i u foťáků co jsem dělala.
evafl 12. 2. 2013, 21:16
@Zuzikk jojo, většinu věcí objednávám u lilie... no budu hlídat ty Nýřany a objednám ho.. Díky moc za info! Jo a ještě jednou budu prudit a zeptám se jaká máte vykrajovátka na písmenka? Já jsem si kdysi koupila takový pidi a použila je snad jednou ,-) vůbec to nešlo vykrojit, furt se mi to lepilo, no vzdala jsem to .-)) ale asi by se mi nějaká sada abecedy hodila tak teď nevím do čeho jít.... :-$
Zuzikk 12. 2. 2013, 22:22
@evafl Klidně napiš do Nýřan pánovi kdy jí dostanou:o) mám s nima fakt dobrou zkušenost a hned mi odpoví:o) Ohledně abeced teň mám moc oblíbenou ta je zrovna od LILIE, ale našla jsem jí i na Palmovce u čongů za 59,- tahle je super a jsou tam i čísla http://www.eshop-lilie.cz/detail.php?zbozi=2002323 mám pak ještě nějaké abecedy od modelíny a i tu vyhazovací za 388,- co se prodávala a to teda nebrat:O(( už jí mám polámanou a je to taky boj (6)
evafl 16. 2. 2013, 11:25
@Zuzikk Zuzko, tak jsem tu abecedu objednala, pak dám vědět jak to jde :-) jen se ještě zeptám, vypichuješ to přes folii, nebo jentak... ,-)
paví očko 6. 2. 2013, 21:41
(clamp) (clamp) (clamp) moc krásný (L) jen mi je trošku líto oslavence - na focení holt nebude - no tak co, vzteky ten foťák alespoň sež.... (zajic) ,-)
evafl 6. 2. 2013, 21:44
@paví očko (zajic) přesně tak (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie