(recept
si oblíbilo 26 návštěvníků)
Dezert Piňa Colada

Potřebné ingredience
anansový kompot (hmotnost po odkapání 260g), 100 ml kompotové šťávy, 200 ml smetany ke šlehání, 2 zarovnané polévkové lžíce kokosu, 4 polévkové lžíce rumu (lze klidně vynechat), 1 balíček Créme Olé s kokosovou příchutí (puding bez vaření Dr. Oeetker)
Postup přípravy
Na přípravu dezertu necháme na sítku odkapat ananas- šťávu z kompotu přitom zachytíme. Polovinu ananasu (cca 130g) rozmixujeme spolu se šťávou (100ml) ponorným mixérem. Přidáme neušlehanou smetanu, kokos, rum, Créme Olé a šleháme elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni do hladka.
Dezert dáme do pohárů, kdy střídavě prokládáme se zbylým anansem. Můžeme zdobit ušlehanou šlehačkou. Uvedené množství je na 4 pohárky.
Recept mám z jarního sešitku receptů Dr. Oetkera a vřele doporučuji! Pokud máte rádi kokos tak opravdu stojí za vyzkoušení :-)
Dezert dáme do pohárů, kdy střídavě prokládáme se zbylým anansem. Můžeme zdobit ušlehanou šlehačkou. Uvedené množství je na 4 pohárky.
Recept mám z jarního sešitku receptů Dr. Oetkera a vřele doporučuji! Pokud máte rádi kokos tak opravdu stojí za vyzkoušení :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Jonáš7
(upraveno)
7. 3. 2013, 17:59
dělám ale místo kokosu dávám kokosové mléko nabo krém
nahlásit

Karamelka120
(upraveno)
7. 3. 2013, 8:26
Jojo, pina colada, to je moje - mňam mňam: http://www.foodstyle.cz/products/variace-na-pi%C3%B1a-coladu/
nahlásit