Zobrazit přihlášovací formulář

Králičí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

KRÁLÍK NA HOUBÁCH

0.0
KRÁLÍK NA HOUBÁCH

Potřebné ingredience

Králík; houby - nejlépe čerstvé nebo zmaržené; olej; cibule; kmín; sůl; lžíce másla; kousek anglické slaniny nebo bůčku

Postup přípravy

Na másle si osmahnu cibulku nakrájenou na kostičky a přidám houby, okmínuju a osolím. - základ je jako na smaženici.
Králíka osolím a dám do pekáčku s bůčkem nebo angl. slaninou ( tu krájím na kstky a bůček můžete nechat v celku). Trochu podliju a dám do trouby péct. Když mám hotové houby tak je přidám do pekáčku, tak že je rozložím na maso. Podlévám a kontroluji. Já peču tak cca 1,5 hod ze spoda v přikrytém pekáčku a pak cca 1 hod na horní + dolní pečení.
Podávám s chlupatým knedlíkem.

a s bůčkem pro tatínka

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

mondas 25. 10. 2008, 10:11
králik měl tak velikáááánský úspěch že se jen po něm zaprášilo |:o) |:o) |:o) |:o),akorát místo chlupatých knedlíku jsem k tomu udělala jihočeské knedlíky :-$ mějte se Monika (hello)
Lefíček 25. 10. 2008, 11:56
@mondas (*) (*) DĚKUJI ZA POCHVALU, JSEM RÁDA ŽE CHUTNALO (L)
Lenki 5. 7. 2008, 19:54
Dnes jsem dělala králíka dle Vašeho receptu a je to opravdu mňamka (Y) (Y) (Y) můžu jen doporučit, manžel mooooooooooc chválil (Y) (Y) jen jsme si k tomu přidali červené zelí :-) Díky za recept Lenka (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie