Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Fazolová polévka - trochu jinak

0.0
Fazolová polévka - trochu jinak

Potřebné ingredience

rajský protlak, konzerva fazolí (nebo vlastní, namočené, předvařené),špaldové vločky, mořská řasa NORI ,česnek, kořen,í event. rýžová mouka na zahuštění

Postup přípravy

1. na olivovém oleji, másle nebo rostlinném tuku orestuji špaldové vločky, po chvíli přidám rajský protlak (malý), opět zarestuji a zaliju vařící vodou
2. přidám konzervu s fazolemi, bio-bujon zeleninový, příp. podle chuti ještě dosolím, dále dávám pepř, bobkový list, kmín, polévkovou lžíci mořské řasy NORI, 2 stroužky česneku
3. vaříme cca 10 minut, pokud je řídká, zahustím 1 lžící rýžové mouky rozmíchané v trošce vody, pak už vařím jen cca 1 minutu

... a takhle to nějak vypadá

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie