Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Fazolová polévka

0.0
Fazolová polévka

Potřebné ingredience

200 - 250g bílých fazolí, sůl, pepř, 500g vývaru, 1 stroužek česneku, 200g krájených rajčat, 1 - 2 mrkev, 2 řapíky celeru, 100g klobásy

Postup přípravy

Fazole přes noc namočíme, druhý den scedíme. Kousky klobásy nasucho orestujeme a vyjmeme bez tuku. Na zbylém tuku orestujeme kousky mrkve a celeru, přidáme česnek a zalijeme vývarem. Přidáme fazole. Pokud je potřeba doředíme vodou, osolíme, opepříme. Vaříme do změknutí fazolí - asi hodinu. Poté přidáme rajčata. Část polévky (asi 500ml) odebereme a rozmixujeme, přidáme zpět a nakonec orestovanou klobásu. Můžeme posypat petrželkou.

...

...

...

...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Helunda 1. 5. 2020, 11:56
Manžel si polévku moc pochvaloval, chutnala i bez brambor...

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie