Chlebíčky na sladko aneb co se zbytkama
Potřebné ingredience
buchta (prakticky jakákoliv) + krém (jakýkoliv) a zdobení (jakékoliv) - fantazie (bez omezení)
Postup přípravy
Chtěla jsem si vyzkoušet jedno zajímavě vyhlížející ořechovo-bramborové těsto - tak jsem ho udělala (jen z poloviční dávky) do formy na biskupský chlebíček, moc nevyběhlo - bylo takové nízké a pohledově nic moc (chuťově ovšem výborné), přemýšlela jsem co s ním, nakonec jsem ho nakrájela jako veku, pomazala salkovým krémem (co mi zbyl z dortu) a navrch ozdobila marcipánem - jelikož byly Velikonoce - svátky jara, tak kytičkama a jelikož bylo přitom u nás úplně bílo, tak i sněhovýma vločkama :-)
Chlebíčky měly veliký úspěch :-)
Chlebíčky měly veliký úspěch :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé