(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
Jahodová Buchta předělávak od paní Lenka K.

Potřebné ingredience
3 vejce, 1 sklenička vlažné vody, 1/2 dcl oleje, 1 sklenice Jizerky 1 sklenice hrubé sojové mouky prášek do pečiva, 1 sklenička cukru, kakao, ...na krém: 25 dkg másla, 20 dkg cukr moučka, 25 dkg tvarohu (ve vaničce), hořká čokoláda, jahody
Postup přípravy
Z vajec,cukru,vlažné vody,oleje,mouky,kakaa a prášku do pečiva vymícháme těsto,které vylijeme na vymazaný a vysypaný plech a dáme péct,poté necháme buchtu vychladnout.
Mezitím si připravíme krém...vyšleháme máslo a cukr moučku,přidáme tvaroh.
Na vystydlou buchtu namažeme hotový krém,na něj hustě poklademe jahody (čím víc,tím líp) a nakonec na celou buchtu nastrouháme na jemném struhadle celou hořkou čokoládu.Dáme vychladit!!!
Vychlazená je naprosto dokonalá!!!!!!!!!!
Mezitím si připravíme krém...vyšleháme máslo a cukr moučku,přidáme tvaroh.
Na vystydlou buchtu namažeme hotový krém,na něj hustě poklademe jahody (čím víc,tím líp) a nakonec na celou buchtu nastrouháme na jemném struhadle celou hořkou čokoládu.Dáme vychladit!!!
Vychlazená je naprosto dokonalá!!!!!!!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

MíšaC
(upraveno)
22. 1. 2016, 14:49
Recept jako takový nehodnotím (ani jsem ho vlastně nezkoumala), ale ten nadpis je jako od Tatara

nahlásit
surikaty
(upraveno)
22. 1. 2016, 14:38
DOBRY DEN.Je možne hr.sojovou mouku nahradit jinou?

nahlásit

Mischack
(upraveno)
6. 6. 2013, 13:54
A prosím, co je to Jizerka? A do čeho jí přidat? Děkuji za tip a odpověď
.

nahlásit
marhulda
(upraveno)
6. 6. 2013, 13:57
@Mischack
To je bezlepková mouka.

nahlásit
marky18
(upraveno)
6. 6. 2013, 2:07
Díky za tip


nahlásit