Zobrazit přihlášovací formulář

Bezlepková dieta

Přidat recept
(recept si oblíbilo 14 návštěvníků)

Jahodová Buchta předělávak od paní Lenka K.

0.0
Jahodová Buchta předělávak od paní Lenka K.

Potřebné ingredience

3 vejce, 1 sklenička vlažné vody, 1/2 dcl oleje, 1 sklenice Jizerky 1 sklenice hrubé sojové mouky prášek do pečiva, 1 sklenička cukru, kakao, ...na krém: 25 dkg másla, 20 dkg cukr moučka, 25 dkg tvarohu (ve vaničce), hořká čokoláda, jahody

Postup přípravy

Z vajec,cukru,vlažné vody,oleje,mouky,kakaa a prášku do pečiva vymícháme těsto,které vylijeme na vymazaný a vysypaný plech a dáme péct,poté necháme buchtu vychladnout.
Mezitím si připravíme krém...vyšleháme máslo a cukr moučku,přidáme tvaroh.
Na vystydlou buchtu namažeme hotový krém,na něj hustě poklademe jahody (čím víc,tím líp) a nakonec na celou buchtu nastrouháme na jemném struhadle celou hořkou čokoládu.Dáme vychladit!!!
Vychlazená je naprosto dokonalá!!!!!!!!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

MíšaC 22. 1. 2016, 14:49
Recept jako takový nehodnotím (ani jsem ho vlastně nezkoumala), ale ten nadpis je jako od Tatara (zip)
surikaty 22. 1. 2016, 14:38
DOBRY DEN.Je možne hr.sojovou mouku nahradit jinou? *-)
Mischack 6. 6. 2013, 13:54
A prosím, co je to Jizerka? A do čeho jí přidat? Děkuji za tip a odpověď (clamp).
marhulda 6. 6. 2013, 13:57
@Mischack To je bezlepková mouka. (F)
marky18 6. 6. 2013, 2:07
Díky za tip (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie