Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

langoše

0.0
langoše

Potřebné ingredience

2 brambory středně velké,2 hrnky hladké mouky,1kostka droždí,3/4 hrnku vlažného mléka,2lžíce oleje,sul. sýr,kečup sladký.

Postup přípravy

2 středně velké brambory uvaříme ve slupce jako na salát.potom oloupeme nastrouhame brambory na jemném struhadle.přidáme 2hrnky hl.mouky,droždí,mléko,2 lžíce oleje,sul.Všechno promícháme a uděláme těsto.necháme kynout 45 minut.Opět propracovat těsto a udělat malé placky a smažíme na rozehřátém oleji.pomažeme kečupem a posypeme sýrem. mužeme pro změnu posypat skořicí.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

anemonka 17. 6. 2008, 9:29
Mončo dělaa jsem podle Vás langoše.Z těch brambor jsem měla opravdu strach ,ale byli vynikající (Y) (Y) (Y).Byli krásně heboučké a (B) jak k nim dobře chutilo.Díky a mějte se (plavec)
pepebubu 18. 7. 2008, 17:19
@anemonka Dobrý den alenko :-$ to jsem hrozně ráááda že šmakovalo (L)mi je taky hrozně rádi . (clamp)hlavně dětičky. (zajic)
klamer 11. 5. 2008, 18:08
Moni, máte od nás velikánskou jedničku s hvězdičkou. Už jsem vyzkoušela mnoho receptů, ale ten Váš je bezkonkurenčně nejlepší. Langoše jsou vláčné i teď večer (z té dávky jich bylo k obědu až moc :-) :-) :-)) Těsto jsem udělala podle Vašeho návodu v domácí pekárně, dala jsem sušené kvasnice, protože jsem čerstvé neměla a méně mléka, vyběhlo mi nádherné, jemné těsto, se kterým se dále skvěle pracovalo. Ukládám mezi oblíbené, jste (*) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) Klára s rodinkou
pepebubu 11. 5. 2008, 18:29
@klamer ahoj klárko :-)to mě velice moc těší (L) (L)snažím se při tom shonu vždy něco rychle kouzlit.a dělat to co dětem chutná . :-$jsem ráda že chutnalo vám a chutnat bude i jiným. :-$moc,moc děkuji za pochvalu. (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)tak snad někdy .pááá.
wertzuiop 2. 3. 2008, 19:33
(hello)Tak tenhle recept si ihned ukládám,jednou jsem dělala langoše z krabice a byly tvrdé jak beton,od té doby už je kupuju zmražené,ale tyhle budou stát určitě zato (Y) (Y) (Y) (Y) (hello)
pepebubu 3. 3. 2008, 15:54
@wertzuiop maruš zkoušela jsem mnoho druhu ale tyhle u nás zabodovali.mnamka aspon pro nás snad budou chutnat aji tobě. (Y) (Y) a jiným maminkám. (hello) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie