(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Masové knedlíčky s hráškem a žampióny

Potřebné ingredience
Ingredience
400 gramů mleté hovězí maso 1 kus malá konzerva hrášku 100 mililitrů smetana 18% 2 lžíce posekaná nať petržele 1 balení Knorr Inspirace Maďarský guláš 200 gramů žampióny 1 špetka pepř
Postup přípravy
Příprava
1.Maso jemně okořeňte solí a pepřem a vytvarujte malé knedlíčky.
2.Na rozehřátém tuku osmažte knedlíčky a žampióny.
3.Sceďte hrášek, přidejte jej s petrželkou ke knedlíčkům.
4.Na závěr smíchejte Knorr Inspirace Maďarský guláš se smetanou a s 400 ml vody, přidejte k základu a přiveďte k varu. Nechte vařit na mírném plameni ještě 5 minut. Servírujte
1.Maso jemně okořeňte solí a pepřem a vytvarujte malé knedlíčky.
2.Na rozehřátém tuku osmažte knedlíčky a žampióny.
3.Sceďte hrášek, přidejte jej s petrželkou ke knedlíčkům.
4.Na závěr smíchejte Knorr Inspirace Maďarský guláš se smetanou a s 400 ml vody, přidejte k základu a přiveďte k varu. Nechte vařit na mírném plameni ještě 5 minut. Servírujte
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

LilisCalwert
(upraveno)
3. 2. 2014, 8:35





nahlásit
marky18
(upraveno)
23. 9. 2013, 0:53
To zní skvěle


nahlásit
laskonka333
(upraveno)
14. 9. 2013, 13:09

nahlásit