(recept
si oblíbilo 26 návštěvníků)
Houbičky v pekáčku

Potřebné ingredience
Houby , smetana , sůl , pepř, kmín, grilovací koření
Postup přípravy
Očistit houby , vložit do pekáčku , zalít smetanou ,okořenit
Něco tááááák dobrého jsem již dlouho nejedla .... ty nejlepší hříbečky ( nejtvrdší) se naskládají do pekáčku, zalijí se kelímkem smetany ( 33 %) a docela dost okoření ( sůl, pepř, mletý nebo celý kmín, grilovací koření)Pak jen šup do trouby a asi hoďku na 250 stupňů ....... a je to fakt paráda v receptu byly jako příloha vařené brambůrky, nám stačil čerstvý chlebík, kterým jsme si nabírali tu "fantastickou" omáčku
Něco tááááák dobrého jsem již dlouho nejedla .... ty nejlepší hříbečky ( nejtvrdší) se naskládají do pekáčku, zalijí se kelímkem smetany ( 33 %) a docela dost okoření ( sůl, pepř, mletý nebo celý kmín, grilovací koření)Pak jen šup do trouby a asi hoďku na 250 stupňů ....... a je to fakt paráda v receptu byly jako příloha vařené brambůrky, nám stačil čerstvý chlebík, kterým jsme si nabírali tu "fantastickou" omáčku

Naskládáme do pekáčku zalijeme smetanou a okořeníme .
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

beruska005
(upraveno)
24. 10. 2014, 20:12

nahlásit
shachme
(upraveno)
3. 5. 2014, 21:55
By me zajimalo, zda by to slo i se zampiony...

nahlásit

honza
(upraveno)
16. 10. 2013, 19:36
Včera jsme měli k večeři, něco tak dobrého jsem už dlouho nejedla. Pekla jsem tedy jen na 200 stupňů 45 minut.


nahlásit

novackova
(upraveno)
20. 9. 2013, 12:49
Ja takhle dělám bedly a i klidně bez smetany a dám pod ně po vypečení troch sádla a je to skoro jako vejpečky z vepřového.Tohle taky prubnu.


nahlásit

anaba
(upraveno)
20. 9. 2013, 12:42









nahlásit
laskonka333
(upraveno)
20. 9. 2013, 12:33

nahlásit
jazina
(upraveno)
18. 9. 2013, 20:54
Až nasbírám houby, vyzkouším.





nahlásit

zdenka54
(upraveno)
18. 9. 2013, 20:37
Děkuji Jindřiško, za recept manžel je v lese 3x týdně a mně už dochází inspirace

nahlásit
čarodka2
(upraveno)
18. 9. 2013, 19:39
potvrzuji, je to velká dobrota, měla jsem hříbky a poddoubky, jen ta hodina na 250 je moc, stačí asi 45 minut, pak má tendenci se to připalovat, ale je to výborné a měli jsme s brambory
nahlásit