Ryba v křupavé krustičce
Potřebné ingredience
Filet z ryby (kapr, treska) Losos se nám k tomu moc nehodil Grilovací koření Bazalka Česnek Sůl Strouhanka
Postup přípravy
Je to jednoduché, filet okořeňte grilovacím kořením, solí, rozmačkaným česnekem a bazalkou a poté jej obalte zlehka ve strouhance. (opravdu jen zlehka, není to smažený řízek)
Rozpalte pánvičku a opečte na troše oleje zprudka podle velikosti - kapra déle,je vyšší tak to chvíli trvá než se propeče - cca 8 minut z každé strany)
Hodí se k tomu cokoliv, od brambor, bramborové kaše, dušené zeleniny, grilované zeleniny, toastu, baget apod.
Nestihla jsem pořídit foto, všichni se do obědu hned pustili! Dcerám,které ryby zatím nechtějí jíst jsme takto udělala plátek kuřecího. Moc jim všem chutnalo.
Rozpalte pánvičku a opečte na troše oleje zprudka podle velikosti - kapra déle,je vyšší tak to chvíli trvá než se propeče - cca 8 minut z každé strany)
Hodí se k tomu cokoliv, od brambor, bramborové kaše, dušené zeleniny, grilované zeleniny, toastu, baget apod.
Nestihla jsem pořídit foto, všichni se do obědu hned pustili! Dcerám,které ryby zatím nechtějí jíst jsme takto udělala plátek kuřecího. Moc jim všem chutnalo.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé