(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
Skvělá pomazánka TUTTI-FRUTTI
Potřebné ingredience
250g gothaje,200g Kunjovanky,4 sladkokyselé okurky,1 malá nebo půlka cibule,2 vejce natvrdo,100g majolky a trochu soli podle chuti(já většinou už nedávám)
Postup přípravy
Na masovém strojku si vše nameleme.Kunjovanku musíme slít a vymačkat.Umletou směs promícháme s majolkou popřípadě dosolíme.Pomazánku mažeme na veku nebo celozrnné kolečka rohlíku a dozdobíme zeleninou.
Výborné,rychlé a nemusí být jen na svátky nebo oslavy.Je to i znamenitá večeře nebo svačinka.
Výborné,rychlé a nemusí být jen na svátky nebo oslavy.Je to i znamenitá večeře nebo svačinka.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
leni0323
(upraveno)
24. 3. 2008, 14:50
mám zbytek v lednici - dělávám ji často a je výborná jen dávám moravanku, at je pomazánka trošku ostřejší, junior a zbytek stejně jako Vy tahle fakt nemá chybu.
Iru.S
(upraveno)
24. 3. 2008, 15:25
@leni0323
Také jsem dělala právě teď na Velikonoce u nás také moc oblíbená a rychle pryč,hlavně na celozrnné bagetce
Terushenka
(upraveno)
24. 3. 2008, 14:37
Moravanku nerada používám,páč je tvrdá!Lepší si je uvařit zeleninku sám,doma Jinak good receptík
Iru.S
(upraveno)
24. 3. 2008, 15:27
@Terushenka
Zeleninku si vařím doma do bramborového salátu,ale do této pomazánky dávám kupovanou,aby to bylo raz,dva......
nula
(upraveno)
24. 3. 2008, 14:35
Ano ano,já ji také dělám - z moravanky. Jen vyndám tu feferonku aby to tak nepálilo Je moc dobrá
Iru.S
(upraveno)
24. 3. 2008, 14:50
@nula
Moravanku kvůli dětem nepoužívám,protože jsou dost háklivé na sebemenší pikantnost,tak raději Kunjovanku,ale pro dospělé věřím,že s Moravankou je také SUPER