Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Kuře tří hořčic

0.0
Kuře tří hořčic

Potřebné ingredience

1 kuře nebo jenom stehýnka, je to dobrý i s játrama,
lžíce plnotučné hořčice,
lžíce kremžské hořčice,
lžíce dijonské hořčice,
lžíce rybízové marmelády (já dala celou marmeládu a bylo víc té omáčky, nic se tím nezkazí),
mletý pepř,
sůl,
sterilovaná zelenina Moravanka,
100 g másla

Postup přípravy

Kuře očistíme, naporcujeme, opepříme, osolíme a vložíme do pekáče.
Všechny druhy hořčice spolu s rybízovou marmeládou smícháme v marinádu a potřeme jí kuře ze všech stran.Ke kuřeti přidáme Moravanku i s nálevem, poklademe plátky másla a pečeme ve středně vyhřáté troubě do zlatohněda. Pokud nejsou 3 druhy hořčice, tak stačí jenom 2 to jsem dala od každé 2 lžíce. Nakonec jsem to trošku zahustila jíškou, ale nemusíte. Výborné k bramborovým knedlíkům, bram. kaši, hranolky, krokety, cokoliv...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie