Bezlepková jogurtová bábovka
Potřebné ingredience
250 g bezlepková směs na přípravu bábovky "Il Pane di Anna" 5 vajec 250 g cukru 125 g jogurtu (doporučeno citrusový) 1/2 skleničky extra panenského olivového oleje
Postup přípravy
Oddělte žloutky od bílků. Vyšlehejte žloutky s cukrem na pěnu, přidejte jogurt, půl skleničky olivového oleje a promíchejte. Přidejte směs na pečení bábovky " Il Pane di Anna" a dobře promíchejte všechny ingredience. Bílky vyšlehejte na pevný sníh a přidejte do směsi.Promíchejte opatrně dřevěnou vařečkou od shora směrem dolů tak, aby směs zůstala našlehaná. Nalijte do máslem vymazané a směsí vysypané formy, dejte do trouby, předehřáté na 180 stupňů na dobu 40 minut, nicméně, proveďte test párátkem! ... dobrou chuť!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
marge
(upraveno)
1. 4. 2019, 12:25
prosím kde koupím tu směs na pečení bábovky?