(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Bezlepkový čokoládový dort

Potřebné ingredience
250 g bezlepková směs na pečení bábovky "Il Pane di Anna" 4 vejce 100 g másla 100 g cukru 200 g hořké čokolády 100 ml mléka 50 g rumu (podle chuti)
Postup přípravy
Dejte do hrnce cukr, mléko, čokoládu, máslo a rozpusťte pomalu za stálého míchání na mírném ohni. V míse smíchejte celá vejce s rumem, přidáme vystydlou čokoládovou směs. Dobře promíchejte a přidejte bezlepkovou směs na pečení bábovky " Il Pane di Anna". Vymažte máslem a vysypte směsí na pečení dortovou formu a pečte v předehřáté troubě při 180 ° C po dobu 15-20 minut.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé