(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Pesto z medvědího česneku

Potřebné ingredience
200g medvědího česneku, 250ml olivového oleje, 100g strouhaných mandlí(piniových oříšků, kešu, vlašáky...),125g strouhaného parmazánu, lžička soli
Postup přípravy
Oprané a osušené listy česneku rozemeleme v oleji se solí a pak už jen přidáme ostatní suroviny, buď jen smícháme, nebo ještě pomeleme dohromady.
Z tohoto množství mi vyšly 4 malé skleničky. Po upěchování ještě zalejeme vršek oliváčem. Chuť je lehce pikantní. Nedalo mi to a hned jsem trochu přidala do bramborové kaše. Večer asi prubnu s bagetkou.
Z tohoto množství mi vyšly 4 malé skleničky. Po upěchování ještě zalejeme vršek oliváčem. Chuť je lehce pikantní. Nedalo mi to a hned jsem trochu přidala do bramborové kaše. Večer asi prubnu s bagetkou.

V bramborové kaši...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Markisa.z
(upraveno)
25. 4. 2018, 14:00
Zatím to mám týden v lednici a dobrý. 3 další skleničky mám v mrazáku a vytáhnu podle potřeby.
nahlásit

krišon
(upraveno)
24. 4. 2018, 13:34
Jak dlouho vydrží v ledničce, ráda bych zkusila

nahlásit

asadka
(upraveno)
23. 4. 2018, 20:49
Milujeme na špagety

nahlásit