Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské speciality

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

mušličková polievka malého francúzkého námorníčka

0.0
mušličková polievka malého francúzkého námorníčka

Potřebné ingredience

zeleninu - odporúčam takú kt. váš prcek najviac miluje / moj typ u nás frčí - mrazená Břetaňská zel. znes - brokolica, kveták, mrkva/, olej, pórek, solčanka / pre večšie detičky/, malé bezvaječné cestovinové mušličky. 3 smietka kmínu, petržlenovú vňaťku....

Super polievka obdobne chutná ako Francúzka-ale táto je domáca a bez E-čiek a Glutamánu..:)
Vhodné pre prckov od 1. roka - obsahuje lepek

Postup přípravy

Na oleji osmahneme pórek a fukneme na to hooodne zeleninky, zalejem vodou hodíme tam 3 ks kmínu na dobré prdkanie.......:) a necháme povariť tak 10 minut. Potom do toho vsypenem tak 2-3 hrste cestovinových mušličiek / množstvo prisposobne množstvu strávnikov - upozornujem, že aj dospelým moooc chutná/ a varíme dokial nie sú už uvarené...možme dať petržlenovú vňať a ešte tak minutku povariť, dochutiť solčankou a hotovson........:)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Eva 333 18. 2. 2008, 21:08
Katka dnes som túto polievku varila a už je prázdny hrniec , bola vynikajjúúúúúúúúúúúúca (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (L) (L) (L) (L) (L) http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=213682 dovolila som si dať tento tvoj recept na slovenskú stránku , samozrejme v tvojom mene , snáď ti to nevadí. A ako ináč chvála patrí tebe (*) (*)
cicmoši 26. 11. 2008, 15:14
@Eva 333 ;-) ;-)vobec mi to nevadí, hlavné je, že chutná (Y) (Y) (L) (L)
Big baby 27. 6. 2007, 10:03
Dnes skusím. (PL)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie