Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

KRTEČEK S KAMARÁDY, ČERNÝM BINGEM A FLOPEM

0.0
KRTEČEK S KAMARÁDY, ČERNÝM BINGEM A FLOPEM

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

DORT - MEDOVNÍK
KRÉM - SMETANOVO-KARAMELOVÝ
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE + BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM
FONDÁN- BÍLÝ (domácí výroba)
FIGURKY - vymodelované z modelovací hmoty Master Martini
PRŮMĚR DORTU - 25 cm
VÝŠKA DORTU - 10 cm

CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 3.400 g

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Horní pohled

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie