RECEPTY

Věra Š. (Arěv52) ID 463222
Oblast: Hodonín
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 15.12.2012
Naposledy: 10.8.2018 7:34
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 0
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 149
NÁVODY 0
NÁZEV
prohledat zároveň postup a přísady      vyhledání dle čísla receptu
VŠECHNY TYPY RECEPTŮ | RECEPTY S POSTUPY | RECEPTY PRO INSPIRACI
VŠECHNY RECEPTY
DĚTSKÉ SPECIALITY
POLÉVKY
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
HOVĚZÍ MASO
VEPŘOVÉ MASO
MLETÉ MASO
RYBY A DARY MOŘE
ZVĚŘINA
BEZMASÁ JÍDLA
SALÁTY, ZÁLIVKY
RÝŽE A TĚSTOVINY
PIZZY, CHLEBY
SLADKÁ JÍDLA
MOUČNÍKY, POHÁRY
CUKROVÍ
OVOCE
ZAVAŘENINY
CHUŤOVKY
POMAZÁNKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČÍ MASO
BEZLEPKOVÁ DIETA
LUŠTĚNINY
HOUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÁ JÍDLA
DOMÁCÍ MEDICÍNA
DIETY
VÁNOČNÍ CUKROVÍ
DOMÁCÍ PEKÁRNY
GRILOVÁNÍ
DORTY
CO DŮM DAL
DIA RECEPTY
PARNÍ HRNEC
POMALÝ HRNEC
Celkem: 149 (zobrazuje se 1-10)1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,15 další >>

DORTY

PRO MOTORKÁŘE


PRO INSPIRACI

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JEN PRO INSPIRACI

POSTUP PŘÍPRAVY

DORT MEDOVNÍK
OBSYPÁN POSTROUHANÝMÍ KOUSKY MEDOVNÍKU S KOKOSEM
NAHOŘE JEDLÝ PAPÍR - olemovaný barevným fondánem
ROZMĚR DORTU: 18 X 18 cm
VÝŠKA DORTU: 12 cm

CELKOVÁ VÁHA DORTU: 2,40 kg

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

DORTY

LVÍČEK S AUTÍČKY


PRO INSPIRACI

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JEN PRO INSPIRACI

POSTUP PŘÍPRAVY

DORT MEDOVNÍK
POTAŽENÝ BÍLÝM FONDÁNEM a obarvený potrav. barvičkami přes Airbrush
LVÍČEK, AUTÍČKA A JINÉ ZDOBENÍ - vymodelované z domácího mléčného marcipánu
PEČÍCÍ FORMA: 20 X 20 CM
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 8 CM

CELKOVÁ VÁHA DORTU: 3 kg

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

DORTY

LEDOVÉ KRÁLOVSTVÍ


PRO INSPIRACI

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JEN PRO INSPIRACI

POSTUP PŘÍPRAVY

KORPUS vanilkový
KRÉM: smetanovo-mascarponový + kousky nadrobno nakrájených broskví
GANACHE z bílé čokolády na obmazání celého dortu pod fondán
FIGURKY: vymodelované z modelovací hmoty Master Martini bílá
FONDÁN: domácí výroby obarvený potravinářskou modrou barvičkou
DORTOVÁ FORMA: průměr 27 cm
VÝŠKA DORTU: 11 cm

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

DORTY

SVATEBNÍ TŘÍPATROVÝ V BÍLO-MODRÉM


PRO INSPIRACI

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JEN PRO INSPIRACI

POSTUP PŘÍPRAVY

SPODNÍ PATRO- korpus mramorový,
KRÉM: karamelový a pařížský,
PRŮMĚR DORTU: 30 cm, VÁHA: 4600 g, spotřeba fondánu: 500 g, VÝŠKA: 9 cm

STŘEDNÍ PATRO- korpus vanilkový,
KRÉM: smetanovo malinový z domácích malin,
PRŮMĚR DORTU: 26 cm, VÁHA: 2600 g, spotřeba fondánu: 300 g, VÝŠKA: 9 cm

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

DORTY

MIMONI V BÍLO MODRÉM


PRO INSPIRACI

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JEN PRO INSPIRACI

POSTUP PŘÍPRAVY

KORPUS: vanilkovo - banánový
KRÉM: mascarponovo banánový
GANACHE: z bílé čokolády na potření celého dortu před potažením
NA POTAŽENÍ: bílý fondán
FIGURKY: vymodelovány z marshmallow fondánu a část z hmoty MONTANA
DORTOVÁ FORMA: průměr 26 cm
VÝŠKA DORTU: 9 cm

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

DORTY

KYTIČKOVÝ V MODRÉM


PRO INSPIRACI

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JEN PRO INSPIRACI

POSTUP PŘÍPRAVY

VANILKOVÝ KORPUS
JAHODOVÝ KRÉM z mascarpone a jahodového pyré
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE - na obmazání celého dortu před potažením
FONDÁN obarvený na modro
ZDOBENÍ - vymodelované z hmoty MONTANA
DORTOVÁ FORMA: průměr 25 cm

CELKOVÁ VÁHA DORTU: 2650 g

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

KOMENTÁŘE (1) poslední: 10.6.2018, 22:28 | PŘIDAT KOMENTÁŘ

DORTY

PRO MALOU ŠKOLAČKU


PRO INSPIRACI

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JEN PRO INSPIRACI

POSTUP PŘÍPRAVY

KORPUS VANILKOVÝ
KRÉM JAHODOVÝ z mascarpone, smetany a jahodového pyré
KORPUSY PROMAZÁNY KRÉMEM A KOUSKY ČERSTVÝCH JAHOD
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE na obmazání a zpevnění celého dortu
KRÉM SMETANOVO-TVAROHOVÝ na horní a boční obmazání celého dortu
KOUSEK ZELENÉHO FONDÁNU NA HORNÍ ČÁST DORTU
MODELOVANÉ ZDOBENÍ z hmoty MONTANA
DORTOVÁ FORMA o průměru 27 cm

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

DORTY

GRAMOFON SE ZPĚVAČKOU - LP


PRO INSPIRACI

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JEN PRO INSPIRACI

POSTUP PŘÍPRAVY

KORPUS OŘECHOVÝ
KRÉM: smetanovo-mascarponový
NÁPLŇ: ananas + šťáva na korpusy
KRÉM NA OBMAZÁNÍ DORTU: ganache z bílé čokolády a smetany
FONDÁN NA POTAŽENÍ DORTU: bílý a černý
GRAMODESKA: vytvarovaná z punčoviny a potažená domácím mléčným marcipánem
na ni uložen obrázek zpěvačky LP z jedlého papíru
OSTATNÍ ZDOBENÍ: vymodelované z domácího mléčného marcipánu

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

DORTY

MOTORKÁŘ S MOTORKOU


PRO INSPIRACI

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JEN PRO INSPIRACI

POSTUP PŘÍPRAVY

KORPUSY KAKAOVÉ
KRÉM: smetanovo-mascarponový
NÁPLŇ: višně z kompotu (šťáva použita na korpusy)
GANACHE NA OBMAZÁNÍ DORTŮ: z bílé čokolády a smetany
FONDÁN NA POTAŽENÍ DORTŮ: modrý a bílý
FIGURKY: vymodelovány z domácího mléčného marcipánu
DOZDOBENÍ: z fondánu + mléčného marcipánu
PEČÍCÍ FORMY: průměr 25 cm a 20 cm

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

DORTY

DVOUPATROVÝ S RŮŽIČKAMI


PRO INSPIRACI

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JEN PRO INSPIRACI

POSTUP PŘÍPRAVY

HORNÍ KORPUS rozměr 15 x 15 cm: piškotový kávový s rozpustnou kávou CARO
SPODNÍ KORPUS rozměr 20 x 20 cm: vanilkovo-citronový
KRÉM: mascarpone + smetana 33% + jemný měkký tvaroh v kostce + slazené mléko SALKO
GANACHE: z bílé čokolády na obmazání dortů před potáhnutím fondánem
FONDÁN: bílý + žlutý
RŮŽIČKY: vymodelované z domácího mléčného marcipánu

VÁHA MALÉHO KORPUSU: 1.225 g

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

KOMENTÁŘE (1) poslední: 14.3.2018, 9:23 | PŘIDAT KOMENTÁŘ
Celkem: 149 (zobrazuje se 1-10)1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,15 další >>
© 2004-2018 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt