RECEPTY

Věra Š. (Arěv52) ID 463222
Oblast: Hodonín
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 15.12.2012
Naposledy: 24.4.2018 20:09
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 0
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 142
NÁVODY 0
NÁZEV
prohledat zároveň postup a přísady      vyhledání dle čísla receptu
VŠECHNY TYPY RECEPTŮ | RECEPTY S POSTUPY | RECEPTY PRO INSPIRACI
VŠECHNY RECEPTY
DĚTSKÉ SPECIALITY
POLÉVKY
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
HOVĚZÍ MASO
VEPŘOVÉ MASO
MLETÉ MASO
RYBY A DARY MOŘE
ZVĚŘINA
BEZMASÁ JÍDLA
SALÁTY, ZÁLIVKY
RÝŽE A TĚSTOVINY
PIZZY, CHLEBY
SLADKÁ JÍDLA
MOUČNÍKY, POHÁRY
CUKROVÍ
OVOCE
ZAVAŘENINY
CHUŤOVKY
POMAZÁNKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČÍ MASO
BEZLEPKOVÁ DIETA
LUŠTĚNINY
HOUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÁ JÍDLA
DOMÁCÍ MEDICÍNA
DIETY
VÁNOČNÍ CUKROVÍ
DOMÁCÍ PEKÁRNY
GRILOVÁNÍ
DORTY
CO DŮM DAL
DIA RECEPTY
PARNÍ HRNEC
POMALÝ HRNEC
Celkem: 142 (zobrazuje se 1-10)1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,15 další >>

DORTY

GRAMOFON SE ZPĚVAČKOU - LP


PRO INSPIRACI

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JEN PRO INSPIRACI

POSTUP PŘÍPRAVY

KORPUS OŘECHOVÝ
KRÉM: smetanovo-mascarponový
NÁPLŇ: ananas + šťáva na korpusy
KRÉM NA OBMAZÁNÍ DORTU: ganache z bílé čokolády a smetany
FONDÁN NA POTAŽENÍ DORTU: bílý a černý
GRAMODESKA: vytvarovaná z punčoviny a potažená domácím mléčným marcipánem
na ni uložen obrázek zpěvačky LP z jedlého papíru
OSTATNÍ ZDOBENÍ: vymodelované z domácího mléčného marcipánu

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

DORTY

MOTORKÁŘ S MOTORKOU


PRO INSPIRACI

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JEN PRO INSPIRACI

POSTUP PŘÍPRAVY

KORPUSY KAKAOVÉ
KRÉM: smetanovo-mascarponový
NÁPLŇ: višně z kompotu (šťáva použita na korpusy)
GANACHE NA OBMAZÁNÍ DORTŮ: z bílé čokolády a smetany
FONDÁN NA POTAŽENÍ DORTŮ: modrý a bílý
FIGURKY: vymodelovány z domácího mléčného marcipánu
DOZDOBENÍ: z fondánu + mléčného marcipánu
PEČÍCÍ FORMY: průměr 25 cm a 20 cm

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

DORTY

DVOUPATROVÝ S RŮŽIČKAMI


PRO INSPIRACI

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JEN PRO INSPIRACI

POSTUP PŘÍPRAVY

HORNÍ KORPUS rozměr 15 x 15 cm: piškotový kávový s rozpustnou kávou CARO
SPODNÍ KORPUS rozměr 20 x 20 cm: vanilkovo-citronový
KRÉM: mascarpone + smetana 33% + jemný měkký tvaroh v kostce + slazené mléko SALKO
GANACHE: z bílé čokolády na obmazání dortů před potáhnutím fondánem
FONDÁN: bílý + žlutý
RŮŽIČKY: vymodelované z domácího mléčného marcipánu

VÁHA MALÉHO KORPUSU: 1.225 g

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

KOMENTÁŘE (1) poslední: 14.3.2018, 9:23 | PŘIDAT KOMENTÁŘ

DORTY

HOBBIT - PÁN PRSTENŮ NA PŘÁNÍ OSLAVENKYNĚ


PRO INSPIRACI

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JEN PRO INSPIRACI

POSTUP PŘÍPRAVY

DORT MEDOVNÍK
KRÉMY: tvarohovo-smetanový + smetanovo-mascarponový
KRÉM KARAMELOVÝ: na obmazání celého dortu
FONDÁN: obarvený potravinářskou barvičkou na zeleno
FIGURKY: vymodelované z domácího mléčného marcipánu
ROZMĚ DORTU: 25 x 20 cm
VÝŠKA DORTU: 8 cm

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

DORTY

KRTEČEK S KAMARÁDEM A PRASÁTKO PEPPA A BRÁŠKA TOM


PRO INSPIRACI

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JEN PRO INSPIRACI

POSTUP PŘÍPRAVY

DORT MEDOVNÍK
KRÉMY: tvarohovo-smetanový + smetanovo-mascarponový
KRÉM KARAMELOVÝ: na obmazání celého dortu
FONDÁN: obarvený potravinářskou barvičkou na zeleno
FIGURKY: vymodelované z domácího mléčného marcipánu
ROZMĚR DORTU: 25 x 20 cm
VÝŠKA DORTU: 8 cm

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

DORTY

PRO MILOVNÍKA FLORBALU


PRO INSPIRACI

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JEN PRO INSPIRACI

POSTUP PŘÍPRAVY

KORPUS: vanilkový
KRÉM: karamelový ze Salka s přídavkem karamelového pudinku speciál od Dr. Oetker
KRÉM: mascarponový se smetanou a zašlehanou čokoládou Ledové kaštany (35 g)
KRÉM NA ZDOBENÍ: máslový s vanilkovým pudinkem + pár kapek rumu a do zbytku zašlehána tmavá čokoláda.
SIRUP NA KORPUSY: voda + cukr = převařit a do vychlazené přidat rum nebo rumovou esenci
DÁLE: mleté vlašské ořechy + trochu cukru krupice na zkaramelizování
ČOKOHMOTA: na horní část dortu pro uložení postavičky a doplňků
FORMA NA PEČENÍ: 28 x 28 cm

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

DORTY

DINOSAUŘI PRO MÍŠU


PRO INSPIRACI

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JEN PRO INSPIRACI

POSTUP PŘÍPRAVY

KORPUS: kakaovo-čokoládovy + ořechový
KRÉM: smetanovo mascarponový s citronovou šťávou
promazáno pikantní kyselkavou rybízovou marmeládou
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření celého dortu pod fondán
FONDÁN: obarvený zeleně a modře
ZDOBENÍ: dinosauři a ostatní vymodelováno z domácího mléčného marcipánu
DORTOVÁ FORMA: o průměru 25 cm

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

DORTY

MEDVÍDEK PÚ PRO ANIČKU


PRO INSPIRACI

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JEN PRO INSPIRACI

POSTUP PŘÍPRAVY

KORPUS: vanilkovo-citronový
KRÉM: smetanový s mascarpone + kompotové broskve
KRÉM: bílkovo-máslový na obmazání celého dortu + dobarvení a dozdobení krému
MEDVÍDEK PÚ + ostatní zdobení: vymodelováno z domácího mléčného marcipánu
DORTOVÁ FORMA: průměr 28 cm

CELKOVÁ VÁHA DORTU: 3 kg

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

KOMENTÁŘE (2) poslední: 9.2.2018, 13:12 | PŘIDAT KOMENTÁŘ

DORTY

MIMONI PRO SAŠU


PRO INSPIRACI

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JEN PRO INSPIRACI

POSTUP PŘÍPRAVY

ČOKOLÁDOVÝ KORPUS
KRÉM: mascarponovo-smetanový + mandarinky
KRÉM NA OBMAZÁNÍ DORTU: čokoládová ganache
POTAHOVKA: z marshmallow bombonů obarvená na žluto
FIGURKY: z domácího mléčného marcipánu
DORTOVÁ FORMA: průměr 23 cm, výška: 8,5 cm

CELKOVÁ VÁHA DORTU: 3000 g

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbil jeden návštěvník)

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

DORTY

S POHÁDKOVÝMI FIGURKAMI


PRO INSPIRACI

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JEN PRO INSPIRACI

POSTUP PŘÍPRAVY

VANILKOVO - CITRONOVÉ KORPUSY,
KRÉM: smetanovo mascarponový + ananasové pyré s citronovou šťávou
KRÉM POD POTAHOVKU: bílkovo-máslový s bílou čokoládou
POTAH: bílý fondán
FIGURKY: vymodelovány z domácího mléčného marcipánu

CELKOVÁ VÁHA DORTU: 5.300 g

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ
Celkem: 142 (zobrazuje se 1-10)1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,15 další >>
© 2004-2018 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook