RECEPTY

Věra Š. (Arěv52) ID 463222
Oblast: Hodonín
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 15.12.2012
Naposledy: 9.11.2018 13:58
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 0
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 153
NÁVODY 0
NÁZEV
prohledat zároveň postup a přísady      vyhledání dle čísla receptu
VŠECHNY TYPY RECEPTŮ | RECEPTY S POSTUPY | RECEPTY PRO INSPIRACI
VŠECHNY RECEPTY
DĚTSKÉ SPECIALITY
POLÉVKY
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
HOVĚZÍ MASO
VEPŘOVÉ MASO
MLETÉ MASO
RYBY A DARY MOŘE
ZVĚŘINA
BEZMASÁ JÍDLA
SALÁTY, ZÁLIVKY
RÝŽE A TĚSTOVINY
PIZZY, CHLEBY
SLADKÁ JÍDLA
MOUČNÍKY, POHÁRY
CUKROVÍ
OVOCE
ZAVAŘENINY
CHUŤOVKY
POMAZÁNKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČÍ MASO
BEZLEPKOVÁ DIETA
LUŠTĚNINY
HOUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÁ JÍDLA
DOMÁCÍ MEDICÍNA
DIETY
VÁNOČNÍ CUKROVÍ
DOMÁCÍ PEKÁRNY
GRILOVÁNÍ
DORTY
CO DŮM DAL
DIA RECEPTY
PARNÍ HRNEC
POMALÝ HRNEC
Celkem: 153 (zobrazuje se 1-10)1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,16 další >>

DORTY

KLAUN S MAŠINKAMI


PRO INSPIRACI

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JEN PRO INSPIRACI

POSTUP PŘÍPRAVY

VANILKOVÝ KORPUS
KRÉM PAŘÍŽ + MALINOVÝ S MASCARPONE
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE NA POTŘENÍ pod bílý fondán
VYMODELOVANÉ MARCIPÁNOVÉ ZDOBENÍ + KLAUN
PEČÍCÍ FORMA průměr: 26 cm
VÝŠKA DORTU: 10 cm

CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 3800 g

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

DORTY

NAROZENINOVÝ PRO MLADÉHO MUŽE


PRO INSPIRACI

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JEN PRO INSPIRACI

POSTUP PŘÍPRAVY

KAKAOVÝ KORPUS + KÁVOVOCAPPUCINOVÝ
PAŘÍŽSKÝ KRÉM + ŠLEHAČKOVÝ KARAMELOVÝ
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE na potření celého dortu pod bílý krém
BÍLÝ KRÉM NA OZDOBENÍ CELÉHO DORTU: mascarpone, máslo, moučkový cukr, čokoládové bílé čočky, kakaové máslo do čokoládových čoček.
ČOKOLÁDOVÁ GLAZURA: trochu bílých čokoládových čoček, pár kapek modré potravinářské barvičky a pár kapek smetany na rozředění.
NAMALOVANÉ AUTO + VOLANT na kousku fondánu
DOMALOVÁNÍ potravinářskými barvičkami
PEČÍCÍ FORMA: průměr 25 cm, VÝŠKA DORTU: 10 cm

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

DORTY

NAROZENINOVÝ DORT S KYTIČKOU


PRO INSPIRACI

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JEN PRO INSPIRACI

POSTUP PŘÍPRAVY

KORPUS PIŠKOTOVÝ VANILKOVÝ
KRÉM KARAMELOVÝ + SMETANOVO MASCARPONOVÝ
ZKARAMELIZOVANÉ MLETÉ VLAŠSKÉ OŘECHY: na obsypání boků dortu
BÍLÝ KRÉM S BÍLOU ČOKOLÁDOU + ČOKOLÁDOVÝ KRÉM : na vrchní zdobení dortu
ČOKOHMOTA: na ozdobení horní části dortu
MODELACE KYTIČKY: fondán
CUKRÁŘSKÉ STŘÍBRNÉ PECIČKY
PEČÍCÍ FORMA: 28 x 28 cm

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

DORTY

MEDOVNÍK V JINÉM KABÁTKU


PRO INSPIRACI

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JEN PRO INSPIRACI

POSTUP PŘÍPRAVY

MEDOVNÍKOVÉ PLÁTY o rozměru 25 cm a 19 cm
KRÉM: smetanovo mascarponový - celkem na oba dorty 2,2 kg
BÍLKOVO MÁSLOVÝ KRÉM na obmazání celého dortu a na zdobení
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE NA POLITÍ VRCHNÍHO DORTU
CUKRÁŘSKÉ BAREVNÉ KULIČKY
VYMODELOVANÁ RŮŽE A KYTIČKY Z FONDÁNU


Zobraz více ...


ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

KOMENTÁŘE (1) poslední: 19.9.2018, 12:34 | PŘIDAT KOMENTÁŘ

DORTY

PRO MOTORKÁŘE


PRO INSPIRACI

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JEN PRO INSPIRACI

POSTUP PŘÍPRAVY

DORT MEDOVNÍK
OBSYPÁN POSTROUHANÝMÍ KOUSKY MEDOVNÍKU S KOKOSEM
NAHOŘE JEDLÝ PAPÍR - olemovaný barevným fondánem
ROZMĚR DORTU: 18 X 18 cm
VÝŠKA DORTU: 12 cm

CELKOVÁ VÁHA DORTU: 2,40 kg

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

DORTY

LVÍČEK S AUTÍČKY


PRO INSPIRACI

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JEN PRO INSPIRACI

POSTUP PŘÍPRAVY

DORT MEDOVNÍK
POTAŽENÝ BÍLÝM FONDÁNEM a obarvený potrav. barvičkami přes Airbrush
LVÍČEK, AUTÍČKA A JINÉ ZDOBENÍ - vymodelované z domácího mléčného marcipánu
PEČÍCÍ FORMA: 20 X 20 CM
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 8 CM

CELKOVÁ VÁHA DORTU: 3 kg

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

DORTY

LEDOVÉ KRÁLOVSTVÍ


PRO INSPIRACI

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JEN PRO INSPIRACI

POSTUP PŘÍPRAVY

KORPUS vanilkový
KRÉM: smetanovo-mascarponový + kousky nadrobno nakrájených broskví
GANACHE z bílé čokolády na obmazání celého dortu pod fondán
FIGURKY: vymodelované z modelovací hmoty Master Martini bílá
FONDÁN: domácí výroby obarvený potravinářskou modrou barvičkou
DORTOVÁ FORMA: průměr 27 cm
VÝŠKA DORTU: 11 cm

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

DORTY

SVATEBNÍ TŘÍPATROVÝ V BÍLO-MODRÉM


PRO INSPIRACI

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JEN PRO INSPIRACI

POSTUP PŘÍPRAVY

SPODNÍ PATRO- korpus mramorový,
KRÉM: karamelový a pařížský,
PRŮMĚR DORTU: 30 cm, VÁHA: 4600 g, spotřeba fondánu: 500 g, VÝŠKA: 9 cm

STŘEDNÍ PATRO- korpus vanilkový,
KRÉM: smetanovo malinový z domácích malin,
PRŮMĚR DORTU: 26 cm, VÁHA: 2600 g, spotřeba fondánu: 300 g, VÝŠKA: 9 cm

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

DORTY

MIMONI V BÍLO MODRÉM


PRO INSPIRACI

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JEN PRO INSPIRACI

POSTUP PŘÍPRAVY

KORPUS: vanilkovo - banánový
KRÉM: mascarponovo banánový
GANACHE: z bílé čokolády na potření celého dortu před potažením
NA POTAŽENÍ: bílý fondán
FIGURKY: vymodelovány z marshmallow fondánu a část z hmoty MONTANA
DORTOVÁ FORMA: průměr 26 cm
VÝŠKA DORTU: 9 cm

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

DORTY

KYTIČKOVÝ V MODRÉM


PRO INSPIRACI

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JEN PRO INSPIRACI

POSTUP PŘÍPRAVY

VANILKOVÝ KORPUS
JAHODOVÝ KRÉM z mascarpone a jahodového pyré
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE - na obmazání celého dortu před potažením
FONDÁN obarvený na modro
ZDOBENÍ - vymodelované z hmoty MONTANA
DORTOVÁ FORMA: průměr 25 cm

CELKOVÁ VÁHA DORTU: 2650 g

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

KOMENTÁŘE (1) poslední: 10.6.2018, 22:28 | PŘIDAT KOMENTÁŘ
Celkem: 153 (zobrazuje se 1-10)1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,16 další >>
© 2004-2018 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt