O R E O - dort pro Sofii
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: kakaový
KRÉM: smetanovo - mascarponový s rozdrcenými sušenkami Oreo
KRÉM NA OBMAZ: bílý krém z mascarpone a smetany s přidáním cukrářské smetany
ČOKOLÁDOVÁ POLEVA: na krápníčky a potření horní části dortu
DOZDOBENÍ: růžičky z cukrářské šlehačky a sušenek Oreo
DORTOVÁ FORMA: průměr 20 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 3.300 g
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 12 cm
KRÉM: smetanovo - mascarponový s rozdrcenými sušenkami Oreo
KRÉM NA OBMAZ: bílý krém z mascarpone a smetany s přidáním cukrářské smetany
ČOKOLÁDOVÁ POLEVA: na krápníčky a potření horní části dortu
DOZDOBENÍ: růžičky z cukrářské šlehačky a sušenek Oreo
DORTOVÁ FORMA: průměr 20 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 3.300 g
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 12 cm
Levá strana
Pravá strana
Horní pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé