MINECRAFT pro Sebíčka
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: vanilkový
KRÉM: smetanovo - mascarponový
ČOKOLÁDA: na promazání piškotů pod smetanový krém
SIRUP na korpusy: citronový
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na obmazání celého dortu
FONDÁN: domácí výroba - potažení a dozdobení čtverečkami
MODELACE: vymodelované figurky z modelovací hmoty Bianco White
DORTOVÁ FORMA: průměr 17 cm
VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 2.000 g
VÝŠKA DORTU: 10 cm
KRÉM: smetanovo - mascarponový
ČOKOLÁDA: na promazání piškotů pod smetanový krém
SIRUP na korpusy: citronový
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na obmazání celého dortu
FONDÁN: domácí výroba - potažení a dozdobení čtverečkami
MODELACE: vymodelované figurky z modelovací hmoty Bianco White
DORTOVÁ FORMA: průměr 17 cm
VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 2.000 g
VÝŠKA DORTU: 10 cm
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Pohled shora
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé