Zobrazit přihlášovací formulář

NINJAGO DOMINIK

0.0
NINJAGO DOMINIK

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUSY: kakaový + ořechový
KRÉM: smetanovo mascarponový do obou dortů
VIŠŇOVÉ PYRÉ: do kakaového dortu + ANANASOVÉ PYRÉ: do ořechového dortu
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření celých dortů před potažením fondánem
MODELACE: vymodelované figurky + doplňky z modelovací pasty Bianco White
DORTOVÉ FORMY: průměr 20 cm + 27 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 6 kg
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 20 cm + 10 cm zelená figurka Ninjago

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

První detail

Druhý detail

Trochu jiný pohled

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie