NINJAGO DOMINIK
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: kakaový + ořechový
KRÉM: smetanovo mascarponový do obou dortů
VIŠŇOVÉ PYRÉ: do kakaového dortu + ANANASOVÉ PYRÉ: do ořechového dortu
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření celých dortů před potažením fondánem
MODELACE: vymodelované figurky + doplňky z modelovací pasty Bianco White
DORTOVÉ FORMY: průměr 20 cm + 27 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 6 kg
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 20 cm + 10 cm zelená figurka Ninjago
KRÉM: smetanovo mascarponový do obou dortů
VIŠŇOVÉ PYRÉ: do kakaového dortu + ANANASOVÉ PYRÉ: do ořechového dortu
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření celých dortů před potažením fondánem
MODELACE: vymodelované figurky + doplňky z modelovací pasty Bianco White
DORTOVÉ FORMY: průměr 20 cm + 27 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 6 kg
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 20 cm + 10 cm zelená figurka Ninjago
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
První detail
Druhý detail
Trochu jiný pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé