JUBILEJNÍ K 60.tinám
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
MEDOVÉ PLÁTY
KRÉM: karamelový + smetanový
ČOKOLÁDOVÁ HMOTA: na horním plátu zdobená vymodelovanými květy a číslici
uprostřed a na bocích obsypány rozemletými kousky medovníku
MÁSLOVO PUDINKOVÝ KRÉM: na celkové dozdobení
ROZMĚR DORTU: 28 x 38 cm
VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5.800 g
VÝŠKA DORTU: 9 cm
KRÉM: karamelový + smetanový
ČOKOLÁDOVÁ HMOTA: na horním plátu zdobená vymodelovanými květy a číslici
uprostřed a na bocích obsypány rozemletými kousky medovníku
MÁSLOVO PUDINKOVÝ KRÉM: na celkové dozdobení
ROZMĚR DORTU: 28 x 38 cm
VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5.800 g
VÝŠKA DORTU: 9 cm
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Pohled shora
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
bedla7
(upraveno)
22. 4. 2022, 8:32
krásný