Zobrazit přihlášovací formulář

JUBILEJNÍ K 60.tinám

0.0
JUBILEJNÍ K 60.tinám

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

MEDOVÉ PLÁTY
KRÉM: karamelový + smetanový
ČOKOLÁDOVÁ HMOTA: na horním plátu zdobená vymodelovanými květy a číslici
uprostřed a na bocích obsypány rozemletými kousky medovníku
MÁSLOVO PUDINKOVÝ KRÉM: na celkové dozdobení
ROZMĚR DORTU: 28 x 38 cm
VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5.800 g
VÝŠKA DORTU: 9 cm

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Pohled shora

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

bedla7 22. 4. 2022, 8:32
(Y) (Y) (Y) krásný

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie