STRANGES THINGS PRO STELLU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: citronovo vanilkové s přidáním strouhané čokolády
KRÉM: smetanovo mascarponový s čerstvou citronovou šťávou
NÁPLŇ: borůvkové pyré
KRÉM bílkovo-máslový: na potření obou dortů před potažením fondánem
FONDÁN: domácí výroba
MODELACE: figurka + číslice a ostatní dozdobení z modelovací hmoty Bianco White
DORTOVÉ FORMY: průměr 30 cm + 23 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 8.200 g
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 21 cm
KRÉM: smetanovo mascarponový s čerstvou citronovou šťávou
NÁPLŇ: borůvkové pyré
KRÉM bílkovo-máslový: na potření obou dortů před potažením fondánem
FONDÁN: domácí výroba
MODELACE: figurka + číslice a ostatní dozdobení z modelovací hmoty Bianco White
DORTOVÉ FORMY: průměr 30 cm + 23 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 8.200 g
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 21 cm
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Pohled zezadu
Pohled shora
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé