KARAMEL s postupem
Potřebné ingredience
Karamel si snadno a rychle připravíte doma.Přidávám ho domáslovopudinkového krému-do laskonek,do medovníku.Do šlehačky - do větrníků i do fondánu na polití větrníků.Je to levnější náhrada zkaramelizovaného salka,nebo Caramela.Není ale tak sladký jako uvařené salko.Nebo do zmrzlinových pohárů či na palačinky. Budete potřebovat jen 25 DKG CUKR KRUPICE (KRYSTAL) + 1 SMETANA NA ŠLEHÁNÍ (250ml) 33% tuku
Postup přípravy
suroviny
rozpouštění cukru
stále mícháme
nesmí v něm být žádné hrudky cukru
takto bez hrudek
přilejeme ohřatou šlehačku
za stálého míchání provaříme 3 minuty
nalejeme do sklenice necháme vystydnout a zavíčkujeme,má zlatohnědou barvu
a tady mám větrníky
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé