Zobrazit přihlášovací formulář

PAT A MAT PRO DANIELA

0.0
PAT  A  MAT  PRO  DANIELA

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS: citronovo-vanilkový piškot
KRÉM: smetana + mascarpone + čokoláda
SIRUP NA KORPUS: meruňkový s kapkou meruňkové esence
KRÉM NA OBMAZ pod fondán: bílkovo-máslový s citronovou esencí
FONDÁN: domácí výroba
MODELACE: figurky + zdobení z modelovací hmoty: Bianco White Irys Master Martini
DORTOVÁ FORMA: průměr 30 cm
VÝŠKA DORTU: 10 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 5.100 g

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Pohled shora

Trochu z jiného úhlu

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie