(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
PLAVECKÝ PRO TOBIÁŠE
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: vanilkovo-citronový + dva modré citronové
KRÉM na naplnění: smetanovo-mascarponový s přidáním vanilkovo- máslového krému s citronovou čerstvou šťávou.
MERUŇKOVÁ MARMELÁDA: na potření korpusů před smetanovým krémem
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: ganaš z tmavé čokolády, použita na první tenké potření celého dortu.
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na konečné potření a vyhlazení dortu před potažením fondánem.
FONDÁN: obarvený na světle modo
DORTOVÁ FORMA: průměr 30 cm
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 10 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 5.000 g
KRÉM na naplnění: smetanovo-mascarponový s přidáním vanilkovo- máslového krému s citronovou čerstvou šťávou.
MERUŇKOVÁ MARMELÁDA: na potření korpusů před smetanovým krémem
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: ganaš z tmavé čokolády, použita na první tenké potření celého dortu.
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na konečné potření a vyhlazení dortu před potažením fondánem.
FONDÁN: obarvený na světle modo
DORTOVÁ FORMA: průměr 30 cm
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 10 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 5.000 g
POHLED Z LEVÉ STRANY
POHLED Z PRAVÉ STRANY
POHLED ZEZADU
POHLED SHORA
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
danca60
(upraveno)
28. 5. 2022, 10:17
tak tohle je dokonalý dort pro plavce - fakt klobouk dolů... musel udělat ohromnou radost
backa
(upraveno)
20. 5. 2022, 13:30
Krásný dort , moc se Vám povedl čistá práce