PAT A MAT PRO DANIELA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: citronovo-vanilkový piškot
KRÉM: smetana + mascarpone + čokoláda
SIRUP NA KORPUS: meruňkový s kapkou meruňkové esence
KRÉM NA OBMAZ pod fondán: bílkovo-máslový s citronovou esencí
FONDÁN: domácí výroba
MODELACE: figurky + zdobení z modelovací hmoty: Bianco White Irys Master Martini
DORTOVÁ FORMA: průměr 30 cm
VÝŠKA DORTU: 10 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 5.100 g
KRÉM: smetana + mascarpone + čokoláda
SIRUP NA KORPUS: meruňkový s kapkou meruňkové esence
KRÉM NA OBMAZ pod fondán: bílkovo-máslový s citronovou esencí
FONDÁN: domácí výroba
MODELACE: figurky + zdobení z modelovací hmoty: Bianco White Irys Master Martini
DORTOVÁ FORMA: průměr 30 cm
VÝŠKA DORTU: 10 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 5.100 g
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Pohled shora
Trochu z jiného úhlu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé