NAROZENINOVÝ S ČÍSLEM 51

Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
MRKVOVÝ KORPUS
KRÉM: smetanovo- tvarohový se sýrem mascarpone, tímto krémem je celý dort i obmazán.
Každý namazaný korpus je trochu posypán opraženými vlašskými oříšky a pokapán karamelovým sosem.
Vrch i boky dortu jsou polity karamelovou polevou, nahoře položené fondánové bílé kolečko, na kterém je uloženo číslo 51 a celý dort dozdoben vyšlehaným bílkovo-máslovým krémem bílým a částí obarveným rozpuštěnou tmavou čokoládou. Prostor mezi zdobením je vyplněn rozdrobenými kousíčky mrkvového korpusu.
DORTOVÁ FORMA O PRŮMĚRU: 25 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 3000 g
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 9 cm
KRÉM: smetanovo- tvarohový se sýrem mascarpone, tímto krémem je celý dort i obmazán.
Každý namazaný korpus je trochu posypán opraženými vlašskými oříšky a pokapán karamelovým sosem.
Vrch i boky dortu jsou polity karamelovou polevou, nahoře položené fondánové bílé kolečko, na kterém je uloženo číslo 51 a celý dort dozdoben vyšlehaným bílkovo-máslovým krémem bílým a částí obarveným rozpuštěnou tmavou čokoládou. Prostor mezi zdobením je vyplněn rozdrobenými kousíčky mrkvového korpusu.
DORTOVÁ FORMA O PRŮMĚRU: 25 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 3000 g
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 9 cm

Trochu jiný pohled

Pohled shora
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé